Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
kerstcadeaus

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Top Fill Waffle Maker van FRITEL

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Top Fill Waffle Maker ter waarde van € 99,99 weg.

Ontbijten met wafels? Dat is een heel erg goed idee. Met de Top Fill Waffle Maker bak je gemakkelijk lekkere, volle en zachte wafels. Het lukt altijd, zowel voor zoete als hartige wafels. Maak bijvoorbeeld geitenkaaswafels met bacon, dadels en sjalot. Ideetje voor het kerstontbijt?

Top Fill Waffle Maker

Een echte Brusselse wafel bakken, het is een kunst op zich. Je moet het deeg juist bereiden, lang genoeg laten rijzen (maar niet té lang), om zo die perfecte volle wafel te krijgen. Gelukkig kan het eenvoudiger. Schenk je vloeibaar deeg bovenaan in de nieuwste Top Fill Waffle Maker van FRITEL, en het toestel doet de rest. Bovendien kan je naast zoete ook heerlijke hartige wafels maken. Het ideale familiemoment. Het toestel maakt van wafels bakken de ideale gezinsactiviteit. De Top Fill Waffle Maker kan je gewoon op tafel plaatsen tijdens het ontbijt, vieruurtje of dessert. Veilig in gebruik. Zo kunnen zelfs de kinderen hun eigen wafeltjes bakken!

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Top Fill Waffle Maker van FRITEL t.w.v. € 99,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!