Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
win een pakket groentesappen Smaakt

GEWONNEN: 5x een pakket groentesappen van Smaakt

In samenwerking met Smaakt
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Een glaasje wortelsap of tomatensap om op eenvoudige en lekkere wijze extra vitamines binnen te krijgen, dat klinkt goed! Smaakt heeft diverse groentesappen, uiteraard allemaal biologisch. Perfect voor dat shotje extra vitamines in de ochtend, of om ontzettend lekker mee te koken! En weet je wat het leukste is? Je maakt nu kans op één van de vijf pakketten met groentesappen én een hardcopy e-book Juicy Details van Smaakt! Lees snel verder en doe mee.

Koken met groentesap

Groentesap is niet alleen lekker in je smoothie. Je kookt namelijk de meest kleurrijke gerechten met verschillende soorten groentesap. We zochten al eerder drie heerlijke recepten voor je uit. Stuk voor stuk ontzettend smaakvol én gezond. De gemene deler? Koken met groentesap van Smaakt. Lees snel verder en win een pakket met groentesappen!

Extra vitamines

De sappen zijn niet alleen geschikt om heerlijk mee te koken. Gebruik het als aanvulling op je dagelijkse voeding. Elke ochtend een shotje groentesap is natuurlijk hartstikke gezond (en lekker). Zo krijg je op een verantwoorde en makkelijke manier nét even wat extra vitamines binnen. Uiteraard gebruik je het ook om een onweerstaanbare smoothie mee te maken. Of een heerlijke mocktail!

De kracht van biologische producten

Smaakt heeft uitsluitend biologisch lekkers in het assortiment. Biologisch betekent onder andere vrij van kunstmest, diergeneesmiddelen, hormonen, GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en chemische bestrijdingsmiddelen zoals landbouwgif. Chemische toevoegingen die je liever niet in je voeding terugziet! De producten zijn bovendien vrij van toegevoegde geraffineerde suikers en meer dan 90% van het Smaakt assortiment is volledig plantaardig.

Met Smaakt in je voorraadkast, haal je dus minder troep maar juist meer smaak en goede voedingsstoffen in huis. De producten zijn rijk aan vezels, eiwitten, vitamines en mineralen. Naast musthaves voor in je voorraadkast, zoals ontbijtgranen, zoet en hartig broodbeleg, melen, peulvruchten, noten en zaden, is er meer lekkers verkrijgbaar. Zo is er onlangs een vegan vers lijn van Smaakt op de markt gekomen met versmaaltijden en plantaardige vervangers voor kaas een vleeswaren. Elke hap telt: voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst.

Win een pakket groentesappen

Maak nu kans op één van de vijf pakketten met groentesappen én een hardcopy e-book Juicy Details van Smaakt. Meedoen is simpel, je hoeft eigenlijk alleen maar onderstaand formulier in te vullen.

De winactie loopt tot 16 augustus. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons. Kan je niet wachten? Het e-book download je gratis via deze link.

(winactie gesloten)

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!