Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Verkade chocolade

GEWONNEN: een jaar lang chocolade van Verkade!

In samenwerking met Verkade

Advertentie

Chocolate lovers opgelet! Wij mogen de prijs van je dromen weggeven: een jaarvoorraad chocolade van Verkade! Ja, je leest het goed: als je deze waanzinnige prijs wint, ontvang je genoeg chocolade om het hele jaar van te genieten. Is dat jouw droom? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt!

Win een jaar chocolade van Verkade

Wacht! Voordat je gelijk naar het einde van de pagina scrollt om te checken hoe je kans maakt op deze waanzinnige prijs; laat ons eerst even uitleggen waarom wij deze chocoladedroom mogen laten uitkomen. Want dat wij een jaar lang chocolade mogen weggeven is natuurlijk niet zomaar. Het chocolademerk Verkade gaat namelijk Fairtrade! Dat betekent dat alle cacao in Verkade chocoladerepen én koekjes volledig Fairtrade is. Dat is hartstikke belangrijk want cacao komt van miljoenen kleinschalige boeren en veel van hen leven in extreme armoede en verdienen minder dan 1 euro per dag. Met onder andere kinderarbeid tot gevolg. Om de chocowereld eerlijker te maken, hebben Verkade en Fairtrade hun samenwerking vernieuwd. Om dat te vieren, mogen wij een jaarvoorraad aan chocolade van Verkade weggeven!

Nieuwe smaak

Verkade staat voor het ‘echte thuisgevoel’, één hap van je Verkade chocolade en je bent thuis. Thuis op de bank, thuis bij je vrienden, thuis bij je familie. De gelukkige aan wie wij een jaar lang chocolade mogen weggeven, krijgt voor elke week van het jaar een reep. Bijvoorbeeld de nieuwe smaak hazelnoot-karamel om thuis van te genieten. Dit is een romige volle melkchocoladereep met een verrassende combinatie van stukjes hazelnoot en knapperige karamel. Loopt het water jou al in de mond? Vul dan snel het formulier onderaan de pagina in en je bent straks misschien wel een jaar lang verzekerd van dat lekkere thuisgevoel.

win chocolade verkade fairtrade nieuwe smaak

Zo maak je kans

Om kans te maken op een jaar lang Verkade chocolade (52 repen) hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 1 december 2022.

Winactie gesloten

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook: Verkade gaat Fairtrade en dit is waarom

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!