Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
jord althuizen

GEWONNEN // 3x boek: Smokey Goodness Winter BBQ van Jord Althuizen

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

We hadden het kunnen weten: het kerstmenu dat Jord Althuizen voor The big Christmas issue samenstelde is stoer in alle opzichten. In zijn nieuwste boek Smokey Goodness Winter BBQ stuurt de BBQ-man je naar buiten in het koudste seizoen van het jaar. Wij mogen drie boeken weggeven.

Over Smokey Goodness Winter BBQ

Dankzij dit boek weet je eindelijk hoe je je man aan het koken moet zetten: stuur hem uit de keuken! Buiten is waar volgens Jord Althuizen de magie plaatsvindt. In zijn nieuwste barbecueboek Smokey Goodness Winter BBQ vertelt de fervent barbecueliefhebber hoe je met home smoked salmon, wild boar on the grill en wintersportfavorieten als raclette de koude dagen doorkomt.
jord althuizen

Win Smokey Goodness Winter BBQ

Wat is jouw favoriete (winterse) BBQ-gerecht? Laat het in een reactie weten en maak kans op het winnen van dit kookboek. Niet gewonnen? Voor €24,99 haal je hem zelf in huis. En met The big Christmas issue van foodies kun je alvast wat barbecuegerechten van Jord uitproberen, waaronder een fantastische wildzwijnstoof met chipotle-rozijnen, gemaakt boven open vuur.
jord althuizen
Titel: Smokey Goodness Winter BBQ
Auteur: Jord Althuizen
Prijs: 24,99 euro
Uitgever: Kosmos
Aantal pagina’s: 224
fotografie: Remko Kraaijeveld

Kans maken op zo’n stoer BBQ-boek? Laat hieronder jouw favoriete BBQ-gerecht weten!

Reageren kan t/m 27 december. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars hebben bericht gekregen.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!