Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
stovember tefal pan

GEWONNEN: elke week een Tefal Trattoria stoofpan voor #stovember

In samenwerking met Tefal
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De hele maand november staat bij Foodies in het teken van #stovember. Samen met Tefal gaan we er een heerlijke stoofmaand van maken en delen we de lekkerste recepten en de beste tips. Wil jij mee stoven? Doe dan mee met deze toffe winactie en maak kans op een prachtige pan van Tefal Trattoria!

November wordt #stovember

Samen met Tefal maken we er één groot feest van in november. Zo staat ons magazine boordevol met wereldse stoofrecepten en delen we online de beste tips & tricks met jullie. Natuurlijk is het geen feestje zonder een goede winactie. Daarom pakken we groots uit en geven we vanaf 8 november elke week een stoofpan van Tefal Trattoria weg!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Stovember met Tefal

Vier jaar geleden riep Tefal #stovember in het leven. Sindsdien vieren we elk jaar een feestje in november. Uiteraard met de lekkerste recepten en beste stoofpannen. Wist je namelijk dat Tefal niet alleen prachtige koekenpannen en strijkijzers heeft? Er zijn ook handige Tefal braadpannen en slowcookers, speciaal gemaakt om de lekkerste stoofgerechten op tafel te toveren. Kies snel je favoriete recepten en duik de keuken in met Tefal en Foodies Magazine!

Tefal Trattoria

Wil je ook lichtvoetig deze donkere maand starten? Dat kan natuurlijk. Want deze gietaluminium pannen van Tefal zijn veel lichter dan je van een stoofpan gewend bent, maar met dezelfde kwaliteiten. Ze kunnen tot een temperatuur van 250°C in de oven gebruikt worden. Maar ook op alle andere soorten warmtebronnen, waaronder inductie. Ben je benieuwd? Doe dan mee met de winactie en maak heel #stovember elke week kans op zo’n mooie pan!

stovember tefal pan

Winactie Tefal Trattoria stoofpan

Vanaf 8 november kiezen we elke dinsdag een winnaar die deze prachtige pan thuis gestuurd krijgt. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons. Er staat gelukkig niets spannends tegenover, het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Wil je extra kans maken? Ga dan binnenkort zelf aan de slag met de wereldse stoofrecepten uit ons november-nummer. Tag ons op Instagram en gebruik #stovember & #iamfoodies. De winactie loopt tot en met 29 november 2022.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook: De perfecte stoofpan voor #stovember: Tefal Trattoria

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!