Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
De perfecte stoofpan: Tefal Trattoria

De perfecte stoofpan voor #stovember: Tefal Trattoria

In samenwerking met Tefal
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Bij #stovember hoort natuurlijk de perfecte stoofpan, zodat de onweerstaanbare recepten goed tot hun recht komen. Gelukkig heeft Tefal prachtige braad- en hapjespannen om mee te stoven. Kwaliteit zoals je gewend bent van gietijzer, maar dan in een modern jasje!

De perfecte stoofpan

Wij zijn fan van gietijzeren pannen, zeker als het aankomt op stoven. Het enige nadeel, ze zijn altijd zo zwaar. Daarnaast ontbreekt meestal een anti-aanbaklaag. Deze laag creëer je zelf door olie op hoge temperatuur te laten hechten aan het gietijzer. Dit kost in het begin vaak wat tijd en moeite voordat je de perfecte stoofpan op het fornuis hebt staan. Tefal heeft hier een oplossing voor: de Tefal Trattoria pannen!

Tefal Trattoria

Deze serie is speciaal ontworpen om zoveel mogelijk smaak toe te voegen aan gerechten. De pannen zijn niet gemaakt van gietijzer, maar van gegoten aluminium. Hierdoor houden ze perfect de warmte vast en hebben ze alle goede eigenschappen van gietijzer, terwijl ze niet zo zwaar zijn. Ideaal dus, en daarom wat ons betreft de perfecte stoofpan voor #stovember. De pannen met gegoten aluminium hebben daarnaast een dikkere bodem. Hierdoor stoof je met een gerust hart, de warmte wordt namelijk goed en gelijkmatig vastgehouden.

Winactie tefal trattoria stoofpan

Fornuis, oven of BBQ?

Een bijkomend voordeel van de Tefal Trattoria pannen is dat ze op elke warmtebron gebruikt kunnen worden. Zowel op een gasfornuis als op inductie weet de pan zich goed te houden. Gebruik je liever de oven? Geen probleem, je gebruikt de pan tot 250 °C. Zelfs op de barbecue kook je met alle gemak met deze pannen! Kortom; een hoogwaardige pan voor heerlijke gerechten. Elke dag weer.

Win de perfecte stoofpan

November staat in het teken van #stovember. Dit vieren we uitgebreid, samen met Tefal. Zo maak je in november elke week kans op de perfecte stoofpan van Tefal Trattoria!

Direct aan de slag

Samen met Tefal maakten we vier onweerstaanbare recepten. Heb je zin gekregen in een goed stoofpotje? Bekijk hier het artikel met alle recepten en duik de keuken in. Vergeet niet de resultaten te delen op Instagram met #stovember en #iamfoodies.

Pittige stoof met worst en paddenstoelen

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!