November wordt #stovember

Samen met Tefal maken we er één groot feest van in november. Zo staat ons magazine boordevol met onweerstaanbare stoofrecepten en delen we de beste tips & tricks met jullie. Twee jaar geleden riep Tefal #stovember in het leven. Sindsdien vieren we jaarlijks een feestje in november, uiteraard met de lekkerste recepten en fijnste stoofpannen. Wist je namelijk dat Tefal niet alleen prachtige koekenpannen en strijkijzers heeft? Maar ook handige Tefal braadpannen en slowcookers, speciaal gemaakt om de lekkerste stoofrecepten op tafel te toveren.

Tefal Trattoria

Lichtvoetig deze donkere maand starten? Jazeker, want deze gietaluminium pannen van Tefal zijn veel lichter dan je van een stoofpan gewend bent, maar met dezelfde kwaliteiten. Ze kunnen tot een temperatuur van 250 °C in de oven gebruikt worden, maar ook op alle soorten warmtebronnen, waaronder inductie. Wil je deze Trattoria braadpan van Tefal zelf proberen? Doe mee met de winactie en maak elke week kans in november!

Winactie Tefal Trattoria stoofpan met #stovember

Natuurlijk is het geen feestje zonder een goede winactie. We pakken groots uit, we geven namelijk elke week twee stoofpannen van Tefal Trattoria weg in november! In november kiezen we elke dinsdag twee winnaars die deze prachtige pan thuis gestuurd krijgen. Zij krijgen persoonlijk bericht van ons. Wil je extra kans maken? Ga zelf aan de slag met onderstaande stoofrecepten uit de laatste Foodies. Tag ons op Instagram en gebruik #stovember & #iamfoodies.

Recepten voor #stovember

Samen met Tefal maakten we vier onweerstaanbare recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van pittige stoof met worst en paddenstoelen of een pompoenstoof met groene kool? Welke ga jij maken? De komende maand gaat ook nog eens elke donderdag een foodblogger aan de slag met één van deze recepten. Zo geven we je nog meer inspiratie voor #stovember.

Pittige stoof met worst en paddenstoelen

Pittige stoof met worst en paddenstoelen

Pompoenstoof met groene kool

#stovember: pompoenstoof met groene kool

Wildzwijnstoof met pastinaak

#stovember: wildzwijnstoof met pastinaak

Gumbo met kip en garnalen

#stovember: gumbo met kip en garnalen

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.