Advertentie
Stap denkbeeldig in ons Volkswagenbusje en reis mee door Amerika. Lang de westkust voor zalmburgers en Tex-Mex, via het noorden om te dineren in een Amerikaanse diner met chicken & waffles en naar het zuiden voor carrot dogs en ander vega streetfood. Voor de lekkerste wilde zalm reizen we met visexepert Bart van Olphen af naar Alaska. Bart laat zien hoe de vis duurzaam wordt gevangen en kan het natuurlijk niet laten om meteen met de verse oogst te gaan koken. Hij maakt ratatouille met gebakken zalmfilet en venkeljus en ander lekkers. Één ding is zeker: dit nummer is een beleving voor je smaakpapillen!
Nu besteld, als eerste in huis
Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt foodies augustusnummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je voor 2 juli besteld, ploft de heerlijke Culi Roadtrip editie al op 17 juli op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!
Ja, ik wil Foodies grote culi roadtripnummer als eerste ontvangen!
Onze tips
Liveblog: zo staat het met de Foodies studio
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Groentefeest!’
Vers van de pers: Chilli Chan’s handgemaakte noedels en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
Sanne