Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor 5x leuke hotspots in Nederland

5x leuke hotspots in Nederland

In samenwerking met Lifestyle Media Group.

Advertentie

Nieuwe plekjes ontdekken, dat doen we het liefste. Deze keer neemt Lifestyle Media Group ons mee naar een kattencafé, gaan we de boot op en komen we terecht bij restaurant Bureau!

Bureau Amsterdam: originele hotspot

Restaurant Bureau bevindt zich op de 5e verdieping van het startup-gebouw B. Amsterdam in Slotervaart. Het restaurant is een grote ruimte met een industriële uitstraling maar heeft daarnaast ook veel groen. In de zomer strijk je neer op het dakterras. De gerechten op de kaart klinken zoals het interieur eruitziet: creatief en inventief. Nu elke laatste donderdag van de maand het “L’eau de Vie” met elke maand een wisselend thema drank en spijs.

Een avond uit in Restaurant Club Room aan boord van het ss Rotterdam

Restaurant Club Room is een prikkeling van alle zintuigen. Op een avond neemt de brigade je mee over de hele wereld door gerechten en smaken te combineren vanuit verschillende continenten. Chef-kok Pascal maakt gebruik van dagverse producten en maakt hier speelse smaakcombinaties mee. Laat je culinair verrassen in Restaurant Club Room.

Buzz, Beers & BBQ bij Pacific in Groningen

Pacific is een plek voor de meest unieke speciale bieren (sommige helemaal geïmporteerd vanuit Australië of Nieuw-Zeeland) en mooie BBQ-gerechten. Alles is geïnspireerd op het leven ‘Down Under’ en alles wat om de Pacific Ocean ligt. Ze hebben 19 taps met veel unieke bieren en een nog grotere speciaal bierkoelkast waar meer dan 1000 bierflessen inpassen, die gelijk bij binnenkomst van de zaak opvalt. BBQ-gerechten en gerookte gerechten met een grote focus op vlees, maar hun filosofie is dat een vegetarisch gerecht of zelfs veganistisch net zo goed moeten zijn, of zelfs beter als een vleesgerecht.

Goed eten & goede muziek bij Hard Rock Café in Amsterdam

Goed eten en goede muziek, één van de twee belangrijkste dingen in het leven. Bij het Hard Rock Café in Amsterdam komen beide samen. Alle gerechten worden gemaakt in house van de allerverste ingrediënten. Er staat voor ieder wat wils op het menu: gerechten om te delen zoals nachos of chicken wings, verschillende soorten burgers zoals de signature Legendary burger of een Hollandse Double Dutch burger, salades en grillgerechten. Laten we nog maar niet beginnen over de desserts…

Kattencafé lunchroom en shop Mispoes in ‘s-Hertogenbosch

Prachtig gelegen in hartje centrum van de Bourgondische oude vestingstad ‘s-Hertogenbosch met een knus stadstuintje. Daar wonen zeven katten in harmonie en is daarmee een heerlijke plek voor ontbijt, lunch, high tea, werken, lezen, daten, hebbedingetjes kopen of andere evenementen. Het kattencafé draagt ook nog eens bij aan goede doelen zoals dierenzorg, behoudt van cultuur, het milieu en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die hier werkzaam zijn.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!