Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
frank's smokehouse

foodies ontdekt: gerookte kalkoen van Frank’s Smokehouse

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Nu de Amerikanen hun Thanksgiving-kalkoen al lang en breed achter de kiezen hebben, beginnen wij zo zoetjes aan na te denken over ons kerstdiner.
frank's smokehouse

All-American turkey

Bij foodies weten wij natuurlijk dat die all-American turkey het al jaren goed doet op de Nederlandse kerstdis. En al jaren beantwoorden wij ook graag al jullie kalkoenvragen; waar haal je zo’n beest? Hoe lang moet ‘ie ontdooien? Moet er nou vulling in of niet en, zo ja, wat voor vulling? Vind hier alle tips van Willem over de lekkerste vulling, jus en bereiding van de kerstkalkoen. 
frank's smokehouse

Frank’s gerookte kalkoen

Geen zin of tijd om zo’n kalkoenproject te starten maar wel zin in kalkoen? Wij hebben nog een idee voor je. Haal of bestel een van de gerookte kalkoenen bij Frank’s Smokehouse op de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam. Grote kans dat je je kalkoen zelf nooit zo lekker krijgt als die van Frank. 
frank's smokehouse

Gerookt

In het kader van Thanksgiving mogen we de Amerikanen sowieso wel dankbaar zijn dat we deze man hier in Nederland mogen houden, want naast zijn kalkoen zijn eigenlijk alle op Hickory-hout gerookte specialiteiten uit zijn winkel annex restaurant te gek. Zoals zalm, ossenworst, paling, kipfilet, jerkey, et cetera, et cetera. Met een speciaal plekje in ons hart voor de gerookte boter, waar we nog regelmatig van dromen.
frank's smokehouse

Frank’s Smokehouse

Frank’s Smokehouse vind je in Amsterdam-Oost, ze zijn open van dinsdag tot en met zondag. Je kunt er gezellig gaan eten in het restaurant of producten bestellen via Frank’s webshop. Zoals gerookte kalkoen, cranberrycompote of die befaamde gerookte boter, kaas of nog meer lekkers van de traiteur.
Tekst en fotografie: Willem van Santen

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!