Lees verder onder de advertentie
Goedkope kerstcadeaus
Lees verder onder de advertentie
Met het einde van het jaar in zicht is het tijd om op te ruimen. We maken niet alleen onze keuken schoon maar pluizen ook de archieven uit. Dat komt goed uit voor wie nog op zoek is naar goedkope kerstcadeaus. Deze edities van Foodies mag je eigenlijk niet missen:
Het Grote Kerstnummer
Wat denk je van Het Grote Kerstnummer als ultiem kerstcadeau? Maak van heel december een fijne tijd met onze verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel en heb je vast al voorbereid. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; we maken met YouTube-kok Nick Toet het beste anti-katermenu dat er bestaat.
Vega special 2023
Vegetarisch eten eentonig? Integendeel! Met meer dan 60 recepten biedt deze unieke uitgave van Foodies volop inspiratie voor iedereen. Of je nu gaat voor 7 dagen in de week vega(n) of af en toe een avondje plantaardig eet; deze special is onmisbaar in jouw keuken
Vega special 2022
In 2022 bundelden we in meer dan 100 pagina’s al onze favoriete vegetarische recepten, waaronder inspiratie voor de beste vrijdagmiddagborrel. Voortaan geen blokjes kaas meer op jouw hapjesschaal maar zelfgebakken focaccia met gerookte ricotta. Met deze vegetarische special in je keuken overtuig je niet alleen jezelf maar ook je omgeving van hoe lekker en afwisselend vegetarisch eten kan zijn.
50 klassiekers
In Foodies 50 klassiekers gaan we op een klassieke tour langs de wereld en bundelen gerechten die iedereen kent. Van de New York cheesecake, Italiaanse lasagne, Hollandse bitterballen en hachee, tot aan Australische pavlova en nog veel meer. Alle 50 gerechten uit deze uitgave móét je een keer gegeten én ook gemaakt hebben. Kortom: Foodies 50 klassiekers is een echte bewaareditie!
Stoven
Stoofgerechten zijn hét bewijs voor het idee dat geduld een schone zaak is, want hoe langer je het eten laat sudderen, hoe lekkerder het wordt. We nemen je mee in een wereld vol warme smaken, ontdekken hoe mosterd gemaakt wordt en toveren onze ouderwetse braadpan uit de kast voor een aantal klassieke oma-recepten. Alles zodat we het binnen lekker warm hebben terwijl buiten de regen uit de hemel stort.
Zomeroogst
Kun jij niet wachten tot het weer mooi weer wordt? Haal dan gewoon nog een zomernummer in huis. In deze editie leggen we bietjes in zuur, proeven we zomerse soepen, maken we zelf azijn, kijken we terug op onze geslaagde kookwedstrijd voor eetclubjes en veel, veel meer.
Proost op de zomer
Dit nummer heeft misschien als thema ‘proost op de zomer’ maar borrelen kan heel het jaar door. Daarom delen we de beste recepten hiervoor, van borrel-buikspek tot stokbrood met bijzondere dips tot zelfgemaakte ijsthee en sgroppino.
Magazine cadeau
Ben je naast deze edities nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor een vriend of familielid? Bekijk dan al onze specials; er zit voor iedereen wat tussen. Of je nu op zoek bent naar handige tips voor iemand met groene vingers, culinaire hoogstandjes voor een kookliefhebber of verdieping voor een IT-gebruiker. Vanaf 6,50 geef je al een magazine cadeau! Leuk om te geven én te krijgen.
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Onze tips
It’s a wrap: 15x recepten met wraps
Pannenkoeken beleggen: dit zijn lekkere toppings voor thuis
12x maaltijdsoep recepten die je vanavond nog wilt maken
Van sushi tot saté: dit zijn de lekkerste Aziatische streetfood recepten
Smoothie maken: 7x de lekkerste recepten
12x risotto recepten om van te genieten
Flammkuchen: 7x heerlijke recepten
Wentelteefjes maken: 7x de lekkerste recepten
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.
Lees verder onder de advertentie