Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
magazine cadeau

Foodies ruimt op: scoor goedkope kerstcadeaus

Advertentie

We stropen onze mouwen op en pluizen de archieven uit. Het is tijd voor een eindejaarsschoonmaak! Om het nieuwe jaar fris te starten, hebben we een speciale actie waarmee jij goedkope kerstcadeaus kunt scoren. Vanaf 6,50 geef je al een magazine cadeau, voor een ander of jezelf...

Goedkope kerstcadeaus

Met het einde van het jaar in zicht is het tijd om op te ruimen. We maken niet alleen onze keuken schoon maar pluizen ook de archieven uit. Dat komt goed uit voor wie nog op zoek is naar goedkope kerstcadeaus. Deze edities van Foodies mag je eigenlijk niet missen:

Het Grote Kerstnummer

Wat denk je van Het Grote Kerstnummer als ultiem kerstcadeau? Maak van heel december een fijne tijd met onze verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel en heb je vast al voorbereid. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; we maken met YouTube-kok Nick Toet het beste anti-katermenu dat er bestaat.

Vega special 2023

Vegetarisch eten eentonig? Integendeel! Met meer dan 60 recepten biedt deze unieke uitgave van Foodies volop inspiratie voor iedereen. Of je nu gaat voor 7 dagen in de week vega(n) of af en toe een avondje plantaardig eet; deze special is onmisbaar in jouw keuken

Vega special

€ 8,99
cover vega special 2023

Vega special 2022

In 2022 bundelden we in meer dan 100 pagina’s al onze favoriete vegetarische recepten, waaronder inspiratie voor de beste vrijdagmiddagborrel. Voortaan geen blokjes kaas meer op jouw hapjesschaal maar zelfgebakken focaccia met gerookte ricotta. Met deze vegetarische special in je keuken overtuig je niet alleen jezelf maar ook je omgeving van hoe lekker en afwisselend vegetarisch eten kan zijn.

De lekkerste vega gerechten 2022

€ 8,99
Cover voor De lekkerste vega gerechten 2022

50 klassiekers

In Foodies 50 klassiekers gaan we op een klassieke tour langs de wereld en bundelen gerechten die iedereen kent. Van de New York cheesecake, Italiaanse lasagne, Hollandse bitterballen en hachee, tot aan Australische pavlova en nog veel meer. Alle 50 gerechten uit deze uitgave móét je een keer gegeten én ook gemaakt hebben. Kortom: Foodies 50 klassiekers is een echte bewaareditie!

Foodies klassiekers

€ 6,50
Foodies 50 klassiekers

Stoven

Stoofgerechten zijn hét bewijs voor het idee dat geduld een schone zaak is, want hoe langer je het eten laat sudderen, hoe lekkerder het wordt. We nemen je mee in een wereld vol warme smaken, ontdekken hoe mosterd gemaakt wordt en toveren onze ouderwetse braadpan uit de kast voor een aantal klassieke oma-recepten. Alles zodat we het binnen lekker warm hebben terwijl buiten de regen uit de hemel stort.

Foodies stoven

€ 7,50
Cover Foodies Stoven

Zomeroogst

Kun jij niet wachten tot het weer mooi weer wordt? Haal dan gewoon nog een zomernummer in huis. In deze editie leggen we bietjes in zuur, proeven we zomerse soepen, maken we zelf azijn, kijken we terug op onze geslaagde kookwedstrijd voor eetclubjes en veel, veel meer.

Foodies zomeroogst

€ 6,50
Foodies Zomeroogst

Proost op de zomer

Dit nummer heeft misschien als thema ‘proost op de zomer’ maar borrelen kan heel het jaar door. Daarom delen we de beste recepten hiervoor, van borrel-buikspek tot stokbrood met bijzondere dips tot zelfgemaakte ijsthee en sgroppino.

Foodies proost op de zomer

€ 6,50
Foodies Proost op de zomer

Magazine cadeau

Ben je naast deze edities nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor een vriend of familielid? Bekijk dan al onze specials; er zit voor iedereen wat tussen. Of je nu op zoek bent naar handige tips voor iemand met groene vingers, culinaire hoogstandjes voor een kookliefhebber of verdieping voor een IT-gebruiker. Vanaf 6,50 geef je al een magazine cadeau! Leuk om te geven én te krijgen.

goedkope kerstcadeaus

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!