Advertentie
Sugar for my honey
Kruiden gecombineerd met chocolade; was Tony al eerder zo ingenieus? In hartige gerechten zagen we de combinatie honing en tijm al eerder en daarom weten we dat het een winning team is. De knapperige honeycomb en frisse tijm (ook nog eens van eigen bodem) combineert perfect met het zoete van de melkchocolade. Wij zijn extreem (maar écht) benieuwd!
Add a little spice to your life
Nog zo’n nieuwe kanjer in het assortiment: witte chocolade met kurkuma chai en kokos. Even uitleggen: kurkuma chai is een mix van kurkuma, gember, kardemom en kaneel en dat klinkt als je het ons vraagt bijzonder goed. De witte chocolade is de zoetleverancier en de kokos zorgt voor een frisse toets. Na een hapje voer je in gedachten even weg naar het Verre Oosten.
Peper in je reet- eh reep!
Houd je stoelleuningen maar vast als je dacht dat de vorige reep een pittige was! Deze limited edition van Tony laat je hartslag pas echt sneller slaan: pure chocolade met 51 procent cacao en chili fudge met roze peper. Dat moet er niet alleen fantastisch uitzien – roze spikkels in de donkere chocolade – maar ook knallend smaken. Wij zeggen: slokje (water) na ieder blokje!
Oh en een extra bonuspunt voor deze reep, want hij is helemaal vegan! Wie had er nog een excuus om geen chocolade te eten? Nee? Niet? Niemand? Dat dachten we al!
Kiezen is voor watjes
We zien die zweetdruppeltjes op je voorhoofd: ‘Hoe ga ik hier nou tussen kiezen?’ Goed nieuws: hoeft niet! Ook dit jaar heeft Tony Chocolonely weer een ‘kadoosje’ waar ze allemaal in zitten. Wel zo makkelijk! Leuk om cadeau te geven aan je BFF of secret crush – of om natuurlijk lekker voor je zelf te houden. Ongelimiteerd genieten van de nieuwe Tony Chocolonely Limited!
De nieuwe repen zijn vanaf vrijdag 6 september 2019 tijdelijk verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels, WAAR, Jamin, op Schiphol en in kado- en delicatessenwinkels.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.