Rocky roads met pinda en honeycomb
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Bekleed een kleine trommel met bakpapier. Doe de suiker met 2 el golden syrup in een steelpan. Breng aan de kook en laat ca. 1 minuut borrelen. Voeg de baking soda toe, neem van het vuur en roer het geheel goed door elkaar. Het mengsel wordt nu luchtig en zet uit. Schenk het geheel op het bakpapier. Laat de honeycomb ca. 30 minuten afkoelen op kamertemperatuur.
Neem het blok honeycomb uit het bakpapier en breek het in kleine stukken. Hak de randen er met een mes af en hak de overige honeycomb nog fijner.
Smelt de pure chocolade, de elkchocolade, 1 el golden syrup en de boter au bain-marie. Roer de pinda’s, de marshmallows en de stukken honeycomb door het chocolademengsel.
Bekleed een vierkante bakvorm (ca. 22×22 cm) met een dubbele laag vershoudfolie. Verdeel het chocolademengsel eroverheen en strijk glad. Zet minimaal 3 uur of een hele nacht in de koelkast. Snijd in stukken.