Het begin van de lente vier je als echte foodie natuurlijk maar met één ding: asperges. We laten zien wat voor lekkers je er mee maakt. Verder maken we een begin met onze moestuin, bakken we lekkere lentebaksels en zetten we kaas op tafel voor de borrel. Het voorjaar kan niet beter beginnen!

Seizoensgeluk: asperges

We kijken er ieder jaar halsreikend naar uit: witte asperges. Je kunt dit jaar natuurlijk gaan voor de klassieke gerechten met ham en krieltjes of hollandaisesaus, maar wij geven je ook nieuwe ideeën. Met kip, dragon en knapperig spek bijvoorbeeld. Of gebruik ze in eggs benedict.

En verder…

Laten we zien welke gerechten met kaas je bij een zaterdagmiddagborrel serveert, vertellen we alles over azijn – welke soorten zijn er en wanneer gebruik je welke?, maken we briochebroodjes op drie verschillende manieren, bakken we een extravagante paastaart en veel, veel meer.

+ GRATIS: miniboekje voor Pasen

We grijpen ieder feestelijk moment aan om uitgebreid te tafelen en daarom maakten we speciaal voor jou een boekje met onze lekkerste paasrecepten! Pak deze paasdagen uit met een vrolijk en fris driegangenmenu, bak de mooiste paasbaksels en brunch als een koning.

> Krijg je al trek? Ga dan nu aan de slag met rokerige kip met aardappel, chorizo en knoflookmayonaise