Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Rokerige kip met aardappel, chorizo en knoflookmayonaise

Sneak peak Foodies april: rokerige kip met knoflookmayonaise

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Dinsdag is het eindelijk zo ver: Foodies' april ligt in de winkel! We snappen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dus vroegen we jullie op Instagram welk recept jullie als sneak peak wilden zien. De winnaar? Dat werd deze rokerige kip met aardappel, chorizo en knoflookmayonaise.

Het begin van de lente vier je als echte foodie natuurlijk maar met één ding: asperges. We laten zien wat voor lekkers je er mee maakt. Verder maken we een begin met onze moestuin, bakken we lekkere lentebaksels en zetten we kaas op tafel voor de borrel. Het voorjaar kan niet beter beginnen!

Seizoensgeluk: asperges

We kijken er ieder jaar halsreikend naar uit: witte asperges. Je kunt dit jaar natuurlijk gaan voor de klassieke gerechten met ham en krieltjes of hollandaisesaus, maar wij geven je ook nieuwe ideeën. Met kip, dragon en knapperig spek bijvoorbeeld. Of gebruik ze in eggs benedict.

En verder…

Laten we zien welke gerechten met kaas je bij een zaterdagmiddagborrel serveert, vertellen we alles over azijn – welke soorten zijn er en wanneer gebruik je welke?, maken we briochebroodjes op drie verschillende manieren, bakken we een extravagante paastaart en veel, veel meer.

+ GRATIS: miniboekje voor Pasen

We grijpen ieder feestelijk moment aan om uitgebreid te tafelen en daarom maakten we speciaal voor jou een boekje met onze lekkerste paasrecepten! Pak deze paasdagen uit met een vrolijk en fris driegangenmenu, bak de mooiste paasbaksels en brunch als een koning.

> Krijg je al trek? Ga dan nu aan de slag met rokerige kip met aardappel, chorizo en knoflookmayonaise

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!