Advertentie
Hartige clafoutis met paprika en parmezaan
Hier op de redactie zijn wij meer team zout dan zoet en daarom vonden we de clafoutis van Soumia ook zo lekker! De paprika en de parmezaan geven deze taart de kick die hem zo smakelijk maakt. Wij kunnen niet wachten om hier zelf mee te gaan experimenteren: andere kaas, een keer verse worst erin of een pittig pepertje. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Amandelclafoutis met kersen en abrikozen
Maar zoet doet het natuurlijk ook goed! Traditioneel wordt een clafoutis met kersen gemaakt en aan die regel hield Judith zich netjes. Wel combineerde ze de kersen met abrikozen voor een extra zoet tintje en een spannendere uitstraling. Heb je geen abrikozen in huis? Dan kun je ook ander fruit gebruiken zoals pruimen. Of maak hem eens met peren of appels!
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.