Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°C). Klop de eieren los in een kom en giet er de kokosmelk en het vanille-extract bij.
  2. Meng in een andere kom het amandelmeel, de maizena en de basterdsuiker. Giet het ei-kokosmengsel bij het droge mengsel en spatel tot een glad beslag. Vet de quichevorm in met olie.
  3. Giet het beslag in de vorm. Halveer de abrikozen en verwijder de pit. Verdeel de abrikozen en de kersen over het beslag. Bak de clafoutis in ca. 25 minuten gaar in de oven. Garneer met een
    beetje poedersuiker.

Per portie: ca. 301 kcal
10 g eiwit | 18 g vet | 24 g koolhydraten

Recept van Judith: “Volg je mij al op op Instagram via @myfoodblog_nl of via mijn website www.myfoodblog.nl? Je vindt daar de lekkerste kleurrijke gerechten van over de hele wereld. Origineel en boordevol smaak. Gegarandeerd succes!”