Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
cover fd 7

Let op! Dit is je laatste kans om Foodies Go Green nummer te bemachtigen

Advertentie

Ben je gek op gerechten met kraakverse groenten, maar heb je Foodies juli nog niet in huis? Dit is je allerlaatste kans om deze heerlijke uitgave te bemachtigen. Vanaf dinsdag ligt ons fantastische culi roadtrip nummer in de winkel, maar dat betekent wel dat jij dit allemaal misloopt als je deze mogelijkheid aan je voorbij laat gaan:

Zoete picknick

Vergeet die bleke sandwiches met kipfilet! Deze zomer ademt jou picknick zoet. Zo plukken we aalbesjes om een galette mee te maken, bakken we een kwark-maanzaadcake met blauwe bessen en mixen we onze eigen ijsthee. Mandje vullen, zonnebril op, kleedje onder je arm en gaan!

Zelf tempeh maken

Zelf maken is altijd lekkerder, toch? Ga daarom aan de slag met tempeh. De jongens van het merk BUMI, die tempeh maken van lupinebonen, vertellen je wat er allemaal bij komt kijken. Eenmaal je eigen tempeh gemaakt? Verwerk hem in een lekker roerbakgerecht met frisse groene groenten.

Zelf ijs maken

Ze voorspellen voor juni en augustus opnieuw een hittegolf en van vorige jaren weten we: hier wil je goed op voorbereid zijn. Daarom vullen wij onze vriezer met zelfgemaakt ijs. Wij vertellen hoe je zelf thuis aan de slag gaat met of zonder ijsmachine voor karamel-magnums en aardbeisorbet.

En verder

Duiken we in de wereld van vleesvervangers: hoe maak je tofu, tempeh, seitan en jackfruit nou echt lekker klaar? Zetten we salades op een voetstuk met dressings om van te dromen, laten we zien hoe veelzijdig courgette is, oogsten we verse groenten én koken we met de koks van restaurant De Kas Amsterdam, zetten we de barbecue aan voor vegan gerechten en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!

[magazine “foodies-jul-2020” “Het Go Green nummer”]

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!