Advertentie
Koreaanse hartige pannenkoek met tofu
Geen spek dit keer maar tofu. Door de groenten en de tofu in hele dunne reepjes te snijden, gaat de tofu volledig op tussen alle smaken. Een niet tofu-liefhebber zal niet eens doorhebben dat hij tofu aan het eten is. Wij beseffen het maar al te goed en krijgen er geen genoeg van.
Tofusaté met noodlesalade
Saté is zo’n gerecht dat je vaak kant-en-klaar eet en dat prima vindt tót je het een keer zelf maakt. Bij een zelfgemaakte pindasaus vallen namelijk alle potjes en bakjes in het niets. Probeer deze variant van Judith en giet hem over je tofusaté. Je wilt nooit meer anders, beloofd.
Meer proeven van onze foodies friends? Probeer de gerechten met pastinaak of maak een lekkere soep.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.