Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Koreaanse hartige pannenkoek met tofu

Recepten met tofu van onze foodies friends

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Misschien ben je tofu-moe. Puur omdat je niet weet hoe je het lekker klaar moet maken. In dat geval komen onze foodies friends to the rescue. Probeer deze tofu pannenkoek of saté en versterk die liefde tussen tofu en you.

Koreaanse hartige pannenkoek met tofu

Geen spek dit keer maar tofu. Door de groenten en de tofu in hele dunne reepjes te snijden, gaat de tofu volledig op tussen alle smaken. Een niet tofu-liefhebber zal niet eens doorhebben dat hij tofu aan het eten is. Wij beseffen het maar al te goed en krijgen er geen genoeg van.

Tofusaté met noodlesalade

Saté is zo’n gerecht dat je vaak kant-en-klaar eet en dat prima vindt tót je het een keer zelf maakt. Bij een zelfgemaakte pindasaus vallen namelijk alle potjes en bakjes in het niets. Probeer deze variant van Judith en giet hem over je tofusaté. Je wilt nooit meer anders, beloofd.

Meer proeven van onze foodies friends? Probeer de gerechten met pastinaak of maak een lekkere soep.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!