Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Ben & Jerry's nieuwste smaken

Vers van de pers: de nieuwste Ben & Jerry’s smaken, Foodies Vega special en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Dit zijn Ben & Jerry’s nieuwste smaken

Wie is er nu geen fan van Ben & Jerry’s ? De lente is nog niet eens begonnen, maar ijs kan altijd. Zo introduceert het bekende ijsmerk nu drie nieuwe smaken binnen hun Sundae-ijsassortiment: Dulce De-lish, Choco-lotta Cheesecake en Non Dairy Caramel Café. Alledrie zijn ze voorzien van een romige topping en zitten ze vol chocoladechunks, swirls en sticky saus. Loopt het water je al in de mond? Ook aan de vegans onder ons is gedacht: de karamel-koffie-variant is namelijk helemaal plantaardig! Het nieuwe Ben & Jerry’s Sundae-assortiment is vanaf 20 februari 2023 exclusief verkrijgbaar bij Getir. Vanaf 13 maart liggen de nieuwste Sundae-smaken ook in het koelschap van alle bekende supermarkten. Noteer deze data dus vast in je agenda zodat je er als eerste bij bent.

Ben & Jerry's nieuwste smaken

Wil je deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Pre-order de Foodies Vega special

Vegetarisch eten saai en eentonig? Zeker niet! In de nieuwste Foodies Vega special halen we alles uit de kast om jou op verschillende manieren te inspireren om elke dag wat lekkers op tafel te zetten. Zo maken we een makkelijk instapbaar weekmenu met allemaal vegetarische favorieten, geven we vega-recepten uit één pan of binnen 30 minuten én laten we zien welke plantaardige zuivel er allemaal is en onderzoeken we hoe gezond dit is. Wil jij deze special niet missen? Bestel ‘m dan direct! Zo weet je zeker dat je niet misgrijpt en dat dit speciale nummer op 21 maart bij jou als eerste op de mat valt. Extra voordeel: wanneer je de special voor 12 maart 2023 bestelt wordt deze gratis thuisbezorgd.

Pre-order hier de Vega special van Foodies

cover vega special 2023

Wat is de invloed van voedsel op het brein?

Dat onderzoekt Janny van der Heijden in haar nieuwste tv-programma Voeding en ons brein, en de podcast Janny over prikkels. Dat ze van lekkere baksels houdt weten we allemaal van Heel Holland Bakt, maar nu gaat Janny op onderzoek uit naar wat precies de invloed is van eten op onze hersenen. Samen met wetenschappers van o.a. de Wageningen Universiteit test ze allerlei inzichten in de praktijk. In haar 5-delige podcast zoekt ze uit hoe we beïnvloed worden in onze voedselkeuzes door de vele verleidingen waar we dagelijks tegenaan lopen. Voeding en ons brein is elke vrijdag om 16.15 uur te zien op NPO 1 bij Omroep Max en Janny over prikkels is vanaf nu te beluisteren via alle podcastapps. Met onze exclusieve link probeer je het podcastplatform Podimo nu gratis!

Janny Voeding en ons Brein

Lees ook:

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!