Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
cover let's go London Loy

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 10x London Loy’s kookboek “Let’s go”

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij tien keer London Loys's nieuwste kookboek "Let's go" ter waarde van € 34,99 weg.

Je kent London Loy waarschijnlijk als vaste tv-chef bij Koffietijd. Daarnaast heeft hij jaren in de keukens van diverse restaurants gestaan en heb je ‘m vast weleens voorbij zien komen op 24Kitchen. Met zijn nieuwe boek deelt hij niet alleen zijn favoriete recepten, hij neemt je mee in zijn persoonlijke reis naar gezond eten.

Let’s go

In het kookboek “Let’s go” neemt London Loy je mee op zijn ontdekkingstocht door rijke, voedzame ingrediënten en wat daarvan het effect is op jouw lichaam en geest. Hij leert je om weer echt te proeven, te luisteren naar je lijf en geeft je een stimulans om door voeding je natuurlijke kracht te (her)ontdekken. Wil je meer weten over het boek? Lees dan dit artikel. Spoiler alert: wij delen ook de lekkerste recepten uit het boek zoals zijn inmiddels beroemde expeditie-empanadas.

Let's Go

Zo maak je kans

Om kans te maken op een van de tien kookboeken van London Loy t.w.v. € 34,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Lees ook: Foodies boekenclub: “Let’s go” van London Loy

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!