Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Winefluencer

Word dé winefluencer van 2022

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Ja, je leest het goed: wijn drinken én een lekker zakcentje verdienen. Als toekomstige Winefluencer voor Rueda wijnen komen je dromen gewoon uit!

De baan van jouw dromen

Soms zijn er van die kansen die je niet voorbij kunt laten gaan. Het Spaanse wijngebied Rueda is op zoek naar dé wijnliefhebber die het wijngebied in 2022 wil vertegenwoordigen op social media. Als Rueda Winefluencer ontvang je een winefluencer pakket, kom je volop in de schijnwerpers én ontvang je een bedrag van €5000,-! Betaald worden om wijn te drinken, dat is toch dé baan van jouw dromen?

Winefluencer

Rueda heeft jouw hulp nodig en is op zoek naar een getalenteerde wijnliefhebber. Altijd al ‘winefluencer’ willen zijn? Weet jij jouw volgers te inspireren met je content? Ben jij gek op wijnen en mag iedereen dit weten? Dan is Rueda op zoek naar jou! De Spaanse wijnstreek Rueda daagt jou uit om van 20 tot en met 24 september jouw liefde voor Rueda wijnen te uiten op Instagram. Word jij uitgekozen door de vakjury, dan mag jij een jaar lang de titel Rueda Winefluencer dragen, ontvang je een bedrag van €5000 én ga je op reis naar het wijngebied!

Winefluencer

Solliciteren?

Solliciteren voor deze baan is heel makkelijk. Plaats jouw Rueda Winefluencer foto(‘s) met #TasteRueda en tag @Ruedawijnen in jouw content. Hoe creatiever, interactiever en wijnzinniger, hoe beter! De wedstrijd loopt van 20 t/m 24 september. Hierna kiest de jury de winnaar, op basis van kwaliteit van de beelden, persoonlijke touch en natuurlijk pakkende captions. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt plaatsen.

Klik hier voor alles over de wedstrijd en de voorwaarden.

Lees nu ook:

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!