Advertentie
Dat wij bij Foodies gek zijn op de Italiaanse keuken is geen geheim. Niet voor niets brengen we elk jaar een Italië-editie uit. In dit nummer delen we de geheimen van een goede pasta met tips van de Pasta Grannies, maken we typisch Siciliaanse gerechten zoals cannoli, arancini en pasta alla norma én gaan we ook nog eens op reis naar Italië om alles te leren over de pittige kaas Gorgonzola.
Win een reis naar Italië met Spaghetteria
Maar wij zijn niet als enige dol op Italië. Bij de restaurantketen Spaghetteria draait alles om homemade pasta met verse ingrediënten en sauzen. Normaal gesproken wordt het menu samengesteld door de ervaren chefs van Spaghetteria, maar nu maken ook amateurkoks kans om hun pastagerecht op de kaart terug te zien. Hoe tof is dat?!
Heb jij een fantastisch pastarecept en wil jij deze op de kaart zien bij restaurants in meerdere Nederlandse steden én Berlijn? Stuur dan voor eind april 2023 je eigen recept in via de website van Spaghetteria en misschien staat jouw gerecht binnenkort wel op de kaart. En alsof dat nog niet gaaf genoeg is, gaat de winnaar +1 een weekend naar Florence, op kosten van de zaak.
Wil je ook iedere week de lekkerste Italiaanse recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Bestel Foodies Italië
Wil jij als pastaliefhebber Foodies Italië niet missen? Bestel het nummer dan gelijk en ontvang het rond 14 april op je deurmat. Geniet van het beste uit de Italiaanse keuken met deze heerlijke uitgave.
Let op! Ben je al abonnee? Dan ontvang je deze editie sowieso op je deurmat.
Lees ook:
Hotspots: de beste Italiaanse restaurants van Nederland
Italiaanse stijl: slow koffie zetten met een percolator
Verborgen parel: Italiaans restaurant Pianeta Terra
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Marieke Slettenhaar
Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.