Yotam Ottolenghi & Noor Murad in DeLaMar
Op dinsdag 8 november is het zover: Yotam Ottolenghi & Noor Murad in DeLaMar in Amsterdam! We vertelden je al eerder dat ze naar Nederland komen. Overdag organiseren we een live kookworkshop met dit gouden duo in De Kookfabriek in Amsterdam. De workshop is ondertussen stijf uitverkocht, maar je maakt nog kans op de allerlaatste kaarten via deze winactie.
Voor iedereen die de kans niet wil mislopen om Yotam Ottolenghi & Noor Murad live te ontmoeten is er ‘s avonds ook een event in DeLaMar in Amsterdam.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Een extra lekkere avond
Ontmoet Yotam Ottolenghi & Noor Murad, het team achter de Ottolenghi Test Kitchen, live in het theater! De twee chefkoks hebben samen het nieuwe kookboek “Ottolenghi’s Test Kitchen Extra lekker” uitgebracht, waar ze je deze bijzondere avond ook alles over zullen vertellen. Aan de hand van een interview door Yvette van Boven delen Yotam en Noor ideeën en recepten uit het boek en leggen ze uit hoe je gewone gerechten kunt ‘Ottolenghificeren’. Op deze manier leer je als bezoeker om te koken met de beroemde Ottolenghi-twist én maak je zelfs kans om op het podium de nieuwste smaken te proeven. Kortom: een echte avond voor fijnproevers!
Wat: Yotam Ottolenghi & Noor Murad in DeLaMar met Yvette van Boven
Waar: Theater DeLaMar (Marnixstraat 402, Amsterdam)
Wanneer: dinsdag 8 november 2022
Tijd: 19.30 – 20.45 uur
Yotam Ottolenghi
Yotam Ottolenghi is auteur van acht meermaals bekroonde kookboeken, je kent er vast een aantal. Daarnaast is hij al meer dan dertien jaar columnist voor “The Guardian” en publiceert hij regelmatig ook in de “New York Times”. Zijn toewijding aan het centraal stellen van groenten, evenals het introduceren van ingrediënten die ooit als ‘exotisch’ werden beschouwd, hebben geleid tot wat sommigen het ‘Het Ottolenghi-effect’ noemen.
Noor Murad
Noor Murad is in Bahrein geboren en heeft internationaal in vele keukens gewerkt alvorens in 2016 opgenomen te worden in het Ottolenghi-team. Sindsdien heeft ze recepten ontwikkeld voor de boeken “Falastin” en “Ottolenghi Flavour”. Haar Bahreinse wortels hebben een sterke invloed op haar kookkunsten; de Arabische, Perzische en Indiase smaken komen prominent naar voren in haar smaakvolle recepten.
Foto’s: Elena Heatherwick