Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Foodies vakantienummer

Bestel het Foodies vakantienummer nu zonder verzendkosten

Advertentie

De zomer staat voor de deur en dat betekent: tijd voor vakantie! En bij vakantie hoort vakantie-eten. In het extradikke Foodies vakantienummer leer je daarom koken met de skottelbraai, vind je Griekse zomermaaltijden, cocktails en volop frisse salades. Even vakantie van het koken? Er is ook genoeg te lezen én je kunt een vakantie naar Bonaire winnen!

Foodies vakantienummer

Bijna is het zover: we gaan op vakantie. Hoog tijd voor de lekkerste camping maaltjes, veel ijs en frisse salades. Deze editie van Foodies Magazine staat daarom vol inspiratie voor een heerlijke zomer. En wanneer je het extradikke Foodies vakantienummer nu bestelt ontvang je ‘m als eerste. Bovendien hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen! Dat is nog eens een lekker begin van je vakantie.

Pre-order hier het Foodies Vakantienummer

Zomerse recepten en vele verhalen in het Foodies vakantienummer

Voor het Foodies vakantienummer aten we met de redactie lekker buiten, we halen de Griekse keuken naar huis met zonnige en smaakvolle gerechten en we delen de lekkerste kampeergerechten. Ook koken we op de skottelbraai en maken we zelf de lekkerste ijsjes. Even vakantie van het koken? De nieuwste Foodies bevat ook de leukste vakantieverhalen, om te lezen vanuit je luie strandstoel. Daarnaast maak je in dit nummer ook nog eens kans op een vakantie naar Bonaire!

Wil je ook iedere week de lekkerste zomerrecepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Het Foodies vakantienummer mét gratis verzending

De zomervakantie staat bijna voor de deur en wij zijn er klaar voor. Geniet van volop zomerinspiratie met deze vakantie-uitgave van Foodies. Bestel nu tot en met 4 juni 2023 en profiteer van gratis verzending.

Let op! Ben je al abonnee? Dan ontvang je deze editie sowieso op je deurmat.

Bestel de nieuwste Foodies

Foodies vakantienummer

Lees ook:

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!