Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 3x Kerst à la Petit Gâteau

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: 3x Kerst à la Petit Gâteau

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, drie keer het kookboek Kerst à la Petit gâteau ter waarde van € 22,50 weg.

Ken jij de populaire patisserie Petit Gâteau in Amsterdam al? Hier bakken ze dagelijks de lekkerste én mooiste gebakjes en taarten. Omdat niet iedereen hier om de hoek woont, bundelt eigenaresse Meike Schaling haar recepten in een bijzondere boekenreeks.

Kerst à la Petit Gâteau is het vijfde boek in de succesreeks van Kleine Taartjes, Kleine hartige taartjes, Nog meer kleine taartjes en Franse taartjes, klein en groot. Van de serie zijn maar liefst 60.000 exemplaren verkocht. Deze boeken zijn het perfecte cadeau aan jezelf en om te geven ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Uit het boek

Kerst à la Petit gâteau

€ 20,99
Cover voor Kerst à la Petit gâteau

Kerst à la Petit Gâteau

Met Kerst à la Petit gâteau, bak én kook je deze feestdagen de lekkerste, nieuwe kerstfavorieten met lichte Franse touch. Van Eggs Benedict, Florentine of Royale bij het ontbijt tot de klassieke apfelstrudel voor bij de koffie. Parmezaanse kaastaartjes voor bij de borrel of zelfs het kerstmenu van a tot z. Met dit kook- en bakboek heb je alles in huis voor een geweldig ontbijt, lunch, brunch of diner met licht Franse touch uit de populaire patisserie. Wat denk jij bijvoorbeeld van deze bijzondere dennenganache?

Dennenganache

Zo maak je kans

Om kans te maken op een één van de drie boeken van Kerst à la Petit Gâteau t.w.v. € 22,50, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we morgen op 27 december 2023 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!