Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Dennenganache

Dennenganache

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • en 30 minuten wachttijd en 30 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de slagroom met de dennennaalden aan de kook en laat 30 minuten van het vuur af afgedekt met plasticfolie trekken

  2. Doe de melkchocolade met de roomboter in een kom en verwarm au bain-marie door de kom op een kleine steelpan met een laagje water te zetten. Pas op: de kom mag het water niet raken.

  3. Zeef de slagroom. Breng de slagroom met de dennenhoning aan de kook en giet dit bij de melkchocolade.

  4. Meg tot een gladde massa.

  5. Giet de ganache in de taartjes en laat in de koelkast circa 1 uur opstijven.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Kerst à la Petit gâteau

€ 20,99
Cover voor Kerst à la Petit gâteau