Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
De Proeftuin speciaalbieren

Say what?! Je kunt nu een abonnement nemen op geheime speciaalbieren

In samenwerking met Hertog Jan
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Stop de persen! Wij hebben iets ontdekt wat we nu al nooit meer willen missen: een abonnement op speciaalbieren. Ja, dat lees je goed. Ieder kwartaal krijg je drie flessen gevuld met een verrassende én geheime smaak speciaalbier uit De Proeftuin van Hertog Jan.

Speciaalbieren van Hertog Jan

Bij Hertog Jan experimenteren ze veel met smaken, maar lang niet elke nieuwe smaak wordt op de markt gebracht. Niet omdat ze niet goed of lekker genoeg zijn, maar omdat er niet altijd ruimte is in het vaste assortiment om alle bieren op de markt te brengen. Dat is natuurlijk eeuwig zonde! Daarom zijn ze bij Hertog Jan op het idee van De Proeftuin gekomen, dé oplossing waardoor echte bierliefhebbers toch kunnen genieten van alle bijzondere smaken die hun brouwers ontwikkelen. Het is een abonnement op bijzondere en exclusieve speciaalbieren voor iedereen die van bier houdt! Zo ontvang je rechtstreeks vanuit de Limburgse brouwerij in Arcen de mooiste bieren bij jou op de stoep.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Ieder kwartaal een verrassing

Je ontvangt ieder kwartaal drie kruiken van 50 cl met nooit eerder verschenen speciaalbieren. Dat maakt het dus extra bijzonder, zo ontvang je altijd exclusief bier met bijzondere smaken. Wat je krijgt is telkens een verrassing, al mogen we alvast een tipje van de sluier oplichten. Het eerste bier uit De Proeftuin was bijvoorbeeld een prachtige Bourgondische Chocolade Stout en het bier dat deze maand wordt bezorgd is een Vienna Lager. Speciaal gemaakt voor de zomer, dit bier is namelijk bijzonder fris en licht van smaak. Sluit nu een abonnement af ontvang straks ook bijzondere smaken.

Vienna Lager De Proeftuin

Het lidmaatschap

Eigenlijk moet je het meer zien als een lidmaatschap dan als een standaard abonnement. Naast het heerlijke speciaalbier ontvang je namelijk ook brouw- en smaakberichten van de brouwers, je krijgt een kijkje in de ketels én je mag persoonlijke feedback geven op de speciaalbieren. Zo werk je stiekem een stukje mee aan de nieuwe smaken die ontwikkeld worden. Daarnaast krijg je ook nog eens een echte ledenpas om het lidmaatschap compleet te maken en wordt je misschien wel uitgenodigd voor een bezoekje aan de brouwerij. Niet te vergeten natuurlijk: je ontvangt ieder kwartaal een exclusief bierpakket rechtstreeks vanuit de brouwerij.

Hertog Jan speciaalbieren

Speciaalbieren op de stoep

Ben jij een echte fijnproever en zie jij het ook wel zitten om ieder kwartaal drie kruiken met exclusief speciaalbier thuis te ontvangen? Sluit dan nu gemakkelijk een abonnement af op De Proeftuin van Hertog Jan. De kosten? Je betaalt € 130,- per jaar voor het abonnement, inclusief verzendkosten.

Zie je jezelf al helemaal uitpakken deze zomer met een geweldige bierproeverij in de tuin of volop genieten tijdens zwoele zomeravonden? Zo’n speciaalbiertje past natuurlijk perfect bij een BBQ. Onze tip: het abonnement is niet alleen een fijne traktatie voor jezelf, maar ook ideaal om iemand cadeau te doen. We vinden het altijd maar lastig om een uniek cadeau te scoren, met dit abonnement is dat verleden tijd. Bijkomend voordeel; zo hoef je ook nog eens zelf minder te delen…

Sluit hier een abonnement op De Proeftuin af

Koken met speciaalbieren

Wist je overigens dat je ook ontzettend lekker kunt koken met speciaalbieren? Wat dacht je bijvoorbeeld van bierpretzels voor bij de borrel (waarbij je natuurlijk proost met het exclusieve speciaalbier), kabeljauw in bierbeslag of een Belgische bonenstoof met bier (erin én erbij)? Genoeg om te kiezen!

Lees ook:

De Proeftuin speciaalbieren

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!