Advertentie
Kruidige pastinaakcake met limoncellofrosting
Worteltjestaart ken je ongetwijfeld wel en misschien heb je ook weleens van bietenbrownies gehoord. Maar een pastinaaktaart? Onze foodies friend Inge combineerde de anijsachtige smaak met het frisse van limoncello in deze geweldige laagjestaart. Krijg je al trek?
Italiaanse stoof met pastinaak en verse kruiden
Stoofpotjes zijn altijd goed. Alles in een pan, lading kruiden erbij en laten pruttelen maar. foodies friend Beau ontdekte onlangs een nieuwe favoriete smaakcombinatie: pastinaak met aubergine, tijm, rozemarijn en salie. Aftoppen met parmezaanse kaas en aanvallen!
Meer recepten van onze foodies friends? Probeer ook eens hun favoriete soeprecepten.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.