Advertentie
Kruidige pastinaakcake met limoncellofrosting
Worteltjestaart ken je ongetwijfeld wel en misschien heb je ook weleens van bietenbrownies gehoord. Maar een pastinaaktaart? Onze foodies friend Inge combineerde de anijsachtige smaak met het frisse van limoncello in deze geweldige laagjestaart. Krijg je al trek?
Italiaanse stoof met pastinaak en verse kruiden
Stoofpotjes zijn altijd goed. Alles in een pan, lading kruiden erbij en laten pruttelen maar. foodies friend Beau ontdekte onlangs een nieuwe favoriete smaakcombinatie: pastinaak met aubergine, tijm, rozemarijn en salie. Aftoppen met parmezaanse kaas en aanvallen!
Meer recepten van onze foodies friends? Probeer ook eens hun favoriete soeprecepten.
Onze tips
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start!
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.