Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Italiaanse stoof met pastinaak en verse kruiden

Recepten met pastinaak van onze foodies friends

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Pastinaak is misschien niet de eerste groente die je in je winkelmandje gooit en toch kun je er bijzonder lekkere dingen mee maken. Onze foodies friends gingen met pastinaak aan de slag en maakten er pastinaakcake en Italiaanse stoof mee.

Kruidige pastinaakcake met limoncellofrosting

Worteltjestaart ken je ongetwijfeld wel en misschien heb je ook weleens van bietenbrownies gehoord. Maar een pastinaaktaart? Onze foodies friend Inge combineerde de anijsachtige smaak met het frisse van limoncello in deze geweldige laagjestaart. Krijg je al trek?

Kruidige pastinaakcake met limoncellofrosting

Italiaanse stoof met pastinaak en verse kruiden

Stoofpotjes zijn altijd goed. Alles in een pan, lading kruiden erbij en laten pruttelen maar. foodies friend Beau ontdekte onlangs een nieuwe favoriete smaakcombinatie: pastinaak met aubergine, tijm, rozemarijn en salie. Aftoppen met parmezaanse kaas en aanvallen!

Italiaanse stoof met pastinaak en verse kruiden

Meer recepten van onze foodies friends? Probeer ook eens hun favoriete soeprecepten.

 

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!