Advertentie
Kruidige pastinaakcake met limoncellofrosting
Worteltjestaart ken je ongetwijfeld wel en misschien heb je ook weleens van bietenbrownies gehoord. Maar een pastinaaktaart? Onze foodies friend Inge combineerde de anijsachtige smaak met het frisse van limoncello in deze geweldige laagjestaart. Krijg je al trek?
Italiaanse stoof met pastinaak en verse kruiden
Stoofpotjes zijn altijd goed. Alles in een pan, lading kruiden erbij en laten pruttelen maar. foodies friend Beau ontdekte onlangs een nieuwe favoriete smaakcombinatie: pastinaak met aubergine, tijm, rozemarijn en salie. Aftoppen met parmezaanse kaas en aanvallen!
Meer recepten van onze foodies friends? Probeer ook eens hun favoriete soeprecepten.
Onze tips
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: De beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Vers van de pers: Foodies’ kerstcover, Jamie Oliver-week en meer!
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine!
Kijktip: nieuw seizoen MasterChef Australië 2024
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.