Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Win een Go Green-pakket van Smaakt

GEWONNEN: 1x Go Green-pakket van Smaakt t.w.v. € 100,-

In samenwerking met Smaakt
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De lekkerste gerechten maak je met de biologische producten van Smaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van tempeh, kimchi en volkoren couscous? Lees snel verder en win een Go Green-pakket van Smaakt t.w.v. € 100,-!

Smaakt: 100% biologisch

Bij Smaakt geloven ze dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage levert aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en de toekomst. Daarnaast zijn al hun producten 100% biologisch. Proberen? Win een Go Green-pakket van Smaakt t.w.v. € 100,- en ontdek de verschillende producten!

Tempeh

Goed voor jezelf, goed voor jouw omgeving, dat is Smaakt. Niet alleen de tempeh en kimchi, maar ook alle andere producten van Smaakt zijn biologisch. De voedingsmiddelen zijn onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd en er worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Smaakt heeft bovendien een groot assortiment aan vegan producten. Ook werkt Smaakt met duurzame verpakkingen met FSC gekeurd papier en BioBased folie.

Met de tempeh van Smaakt maakten we heerlijke slawraps met sticky tempeh. Dit geweldige gerecht pronkt niet voor niets op de cover van Foodies Go Green! Met de juiste ingrediënten tover je in 15 minuten een onweerstaanbaar lekker gerecht op tafel. Win je het pakket van Smaakt? Dan kun je meteen een aantal ingrediënten van de lijst afstrepen én je voorraadkast aanvullen.

> naar het recept: slawraps met sticky tempeh

Slawraps met sticky tempeh

Zo maak je kans

Om kans te maken op het Go Green-pakket van Smaakt t.w.v. € 100,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 31 augustus 2022.

(winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Win een Go Green-pakket van Smaakt

Lees ook:

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!