Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
frambozentaartje

5x bakken met frambozen

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Geen wekker, nog een keer omdraaien en zonlicht dat in een streepje langs het gordijn naar binnen komt. Zal het dan echt? Ja hoor, het is weekend! Bij uitstek hét moment om te bakken. Wij zochten onze vijf favoriete recepten met frambozen bij elkaar. Ga jij bakken komend weekend? Deel je weekendbaksels op Instagram, tag ons en gebruik #iamfoodies!

1. Frambozen custardcake

Romige custard en lekkere, zoete frambozen: dit heerlijke samenspel van ingrediënten blijft voor altijd in je geheugen dankzij deze geweldige cake. Bakken met frambozen was nog nooit zo lekker. Mocht je een stukje over hebben, kom je wat langs brengen op de redactie?

bakken met Frambozen custardcake

2. Frambozencroissants

Bakken met frambozen voor gevorderden. Dit recept is speciaal voor iedereen die houdt van een leuke culinaire uitdaging. Je maakt de croissants namelijk helemaal van scratch af aan. Leuk voor in het weekend. En het resultaat? Om je vingers bij af te likken!

frambozencroissants

3. Frambozen-gembertaart met browniebodem

Heb je zin om te bakken met frambozen, maar niet in de warmte van de oven? Kies dan voor dit lekkere no bake taartje. Niet alleen no bake, ook nog eens in no time op tafel. Perfect voor bij de koffie of thee. Of gewoon omdat je trek hebt natuurlijk.

Frambozen-gembertaart met browniebodem

4. Crostata met aalbessen en frambozen

Deze prachtige taart staat fantastisch op je picknickkleed of tuintafel. Wil je voor je de keuken ingaat eerst meer weten over aalbessen? Lees dan onze ingrediëntenguide: ‘Wat zijn aalbessen en wat kun je ermee?

bakken met frambozen crostata

5. Frambozen-wittechocoladetaartje

Frambozen en chocolade zijn een match made in heaven. Na het proeven van deze voortreffelijke traktatie wil je nooit meer anders. Wij niet in ieder geval, dit laatste taartje is dan ook favoriet op de redactie.

frambozentaartje

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!