Frambozen-gembertaart met browniebodem
Gemiddeld
Advertentie
Bereiding
1. Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier of plasticfolie. Maak de browniebodem door de amandelen, cashewnoten, ahornsiroop, het cacaopoeder, de cacaonibs en het vanillepoeder in een foodprocessor te mengen; het moet een kleverige textuur krijgen. Voeg de cacaoboter toe en pulseer tot je een deegbal hebt. Schep deze in de beklede bakvorm en druk aan op de bodem. Zet tot gebruik in de koelkast.
2. Maak de gembervulling door alle ingrediënten op hoge snelheid in de blender te mengen tot je een heel glad en romig geheel hebt. Schenk dit over de browniebodem. Leg de frambozen erop en druk ze er lichtjes in, zodat ze half in de gembervulling verdwijnen. Zet 1 uur in de koelkast of tot de taart stevig is.
3. Spoel de noten of zaden na het weken goed af. Je kunt de geweekte noten in de vriezer bewaren, ze drogen of ze meteen gebruiken!