Bakken voor Valentijnsdag

Niets zo romantisch als je valentijn verrassen met een zelfgemaakte lekkernij. Want liefde gaat door de maag, toch? Bij ons zeker wel! Wij verzamelden de lekkerste recepten om mee te bakken voor Valentijnsdag. Met deze recepten zit jij gebakken!

American pancakes met pindakaasglazuur

Begin de dag goed met een ontbijtje op bed. Wat dacht je van deze American pancakes met pindakaasglazuur? Perfect om te bakken met Valentijnsdag! Hup, voetjes buiten het bed en op naar de keuken voor deze fantastische American pancakes.

american pancakes met pindakaas

Nodi d’amore (liefdesknopen)

Een knoop in je maag van spanning? Met deze liefdesknopen heb je dat letterlijk! Maak deze nodi d’amore en hopelijk zijn de figuurlijke knopen tegen het einde van het toetje wel verdwenen.

valentijnsgerechten bakken voor valentijnsdag

Lava cakejes (moelleux)

Laat je van je beste kant zien met dit show-off dessert. Met de smeuïge binnenkant laat je het hart van jouw geliefde smelten. Bestrooi met wat cacaopoeder voor de finishing touch. 

lava cakejes

Ganachetaartjes met Oreo-bodem

Verras je valentijn met deze tongstrelende traktaties. Ze zijn zo romig dat je de ganache kan laten smelten in je mond. Geniet met ogen dicht en waan je onder de Italiaanse zon. Extra indruk maken? Maal dan 100 g gevriesdroogde frambozen in een vijzel tot poeder en bestrooi de taartjes met het frambozenpoeder.

kerstdesserts Ganachetaartjes met oreo

Citroenharten

Op Valentijnsdag hartjes bakken voor jouw hartje, romantischer wordt het niet toch? Omdat deze dag al zoet genoeg is, gaan wij voor een frisse snack met citroen. Ook leuk om samen te maken.

citroenharten bakken voor valentijnsdag

Wil je iedere week de lekkerste bak recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.