Maandag

Een fris gerecht om de week mee te beginnnen. Hele dunne plakjes coolrabi met een stevige dressing met blauwe kaas eroverheen. Lekker met een stuk brood erbij!

Koolrabi-carpaccio met peer, blauwaderkaas en amandelen

> naar het recept voor koolrabicarpaccio

Dinsdag

Aubergines zompig en saai? Niet als je weet hoe je ze moet bereiden! Met veel hitte en veel vet óf juist droog stomen in een mandje of pan. Probeer het maar met dit recept.

> naar het recept voor melanzane alla menta

Woensdag

We komen in de Arabische sferen met deze gegrilde kippendijen met hummus. Flinke lading koriander, rode ui en citroensap erover en je hebt een smaaksensatie op je bord!

Kip met harissa en dadelhummus

> naar het recept voor kip met harissa en dadelhummus

Donderdag

Een makkelijk gerecht om vooraf te maken en mee te nemen als je druk bent. Ook lekker de volgende dag als lunch, om koud op te eten.

> naar het recept voor burrito met kip en koriander

Vrijdag

Dit gerecht straalt allure uit! Het is weekend, jij en je partner hebben date-night en je zet dit heerlijke Italiaanse varkenshaasje op tafel. Enjoy!

Italiaanse varkenshaas

> naar het recept voor Italiaanse varkenshaas

Zaterdag

Deze romige pasta met lamsgehaktballetjes is waar je de hele zaterdag al naar uit kijkt. Drukke dag in de tuin? Met de sporten van je kinderen? Aan tafel kun je ontspannen!

Lamsgehaktballetjes met aubergine en romige muntsaus

> naar het recept voor lamsgehaktballetjes met aubergine

Zondag

Nog een keer kip op het menu deze week, maar dan wel op een manier waarop je hem nog niet vaak hebt geproefd. In deze salade met geroosterde sla en frisse yoghurtdressing. Je kunt de kip eventueel al een dag van tevoren bereiden.

kipsalade

> naar het recept voor geroosterde kipsalade met uien-yoghurtdressing