Maandag

We beginnen het weekmenu traditioneel met de #meatlessmonday. Hoewel we hier op de redactie al toeleven naar de kerst, zijn we nog lang niet klaar met de smaken van de herfst. Vandaag eten we dan ook een groente die écht bij dit seizoen hoort: pompoen. Dankzij de notenbodem komt de smaak nog beter tot zijn recht.

> Naar het recept voor paddenstoelen-pompoenquiche

Dinsdag

Als het aan kookboekenschrijfster Rukmini Iyer ligt, eten we vaker gerechten die op de bakplaat zijn bereid. Deze zalm met honing-sojasaus, asperges & sugarsnaps is snel klaar zonder dat je daarbij ook maar iets inlevert op smaak.

> Naar het recept voor zalm met honing-sojasaus, asperges & sugarsnaps

de snelle bakplaat

Woensdag

Hang in there, je bent alweer over de helft wat je werkweek betreft. Dat moet gevierd worden. Op woensdag gaan we dan ook voor het favoriete comfortfood van zowel kinderen als volwassenen: pizza! Deze versie met pepperoni is een echte aanrader.

> Naar het recept voor pizza pepperoni

pizza

Donderdag

Komen er naast sinterklaas nog meer mensen langs op pakjesavond? Ga gezellig kaasfonduen en wacht samen met jouw dierbaren tot de zak vol cadeautjes wordt gebracht.

> Naar het recept voor kaasfondue

Vrijdag

Weekend! Die beginnen we met een heerlijke avondmaaltijd: Thaise noodlecurry met kabeljauw. Je zet dit fijne gerecht binnen 20 minuten op tafel. Kun je daarna lekker op de bank kruipen, of door naar de borrel natuurlijk.

> Naar het recept voor Thaise noodlecurry met kabeljauw

thaise noodlecurry met kabeljauw

Zaterdag

We hopen dat je nog genoeg trek hebt, want vandaag eten we iets heel lekkers: Koreaanse lamskoteletjes. We maken ze helemaal from scratch en daardoor kan iedere foodie zich helemaal uitleven in de keuken. Wij krijgen alleen van de gedachte aan dit diner al honger…

> Naar het recept voor Koreaanse lamskoteletjes

Koreaanse lamskoteletjes

Zondag

Op zondag hebben we wat meer tijd en dus pakken we uit met een wel heel smaakvol gerecht: traag gegaarde wittewijnkip met knoflook en dragon. Het bereiden is in no time klaar en daarna is het de beurt aan de stoofpan en de oven. Het resultaat is een echt klapstuk om de week mee af te sluiten. Yum!

> Naar het recept voor traag gegaarde wittewijnkip met knoflook en dragon

Traag gegaarde witte-wijnkip