Maandag

De combinatie van ui, wortel en bleekselderij wordt ook wel ‘soffritto’ genoemd en vormt de basis van veel Italiaanse sauzen. Wij gebruiken hem voor deze lekkere pappardelle.

> Naar het recept voor pappardelle al ragu van witte bonen

Pappardelle al ragu

Dinsdag

Heb je wel eens polenta gegeten? Dit van oorsprong Noord-Italiaanse gerecht is het perfecte alternatief voor rijst, pasta of aardappelen. Wij gieten hem in een Spaans jasje. Om je vingers bij af te likken…

> Naar het recept voor Spaanse polenta met paddenstoelen en manchego

Spaanse polenta met paddenstoelen en manchego

Woensdag

Door een slapakketje te maken rondom de vis, maak je een heel eenvoudig gerechtje een stuk spannender.

> Naar het recept voor slapakketjes met vis en citroenboter

slapakketje

Donderdag

Move over, kipburger, wij maken hem vanavond met kalkoen en een lekkere komkommerrelish.

> Naar het recept voor kalkoenburger met komkommerrelish

kerstmis leftover

Vrijdag

Helaas is de witte variant alweer uit de schappen, maar met groene asperges kunnen we nog steeds aan de slag! Dit makkelijke recept is perfect voor de vrijdag.

> Naar het recept voor gegratineerde groene asperges

Gegratineerde-groene-asperges

Zaterdag

Saturdays are for steak! Probeer deze Koreaanse versie met ingelegde komkommersalade eens.

> Naar het recept voor Koreaanse steak met ingelegde komkommersalade

Koreaanse steak

Zondag

Tabouleh kan altijd! Probeer deze versie van Chef Mounir Toub en ga daarna lekker variëren met smaken die je het lekkerst vindt!

> Naar het recept voor tabouleh

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.