Maandag
De combinatie van ui, wortel en bleekselderij wordt ook wel ‘soffritto’ genoemd en vormt de basis van veel Italiaanse sauzen. Wij gebruiken hem voor deze lekkere pappardelle.
> Naar het recept voor pappardelle al ragu van witte bonen
Dinsdag
Heb je wel eens polenta gegeten? Dit van oorsprong Noord-Italiaanse gerecht is het perfecte alternatief voor rijst, pasta of aardappelen. Wij gieten hem in een Spaans jasje. Om je vingers bij af te likken…
> Naar het recept voor Spaanse polenta met paddenstoelen en manchego
Woensdag
Door een slapakketje te maken rondom de vis, maak je een heel eenvoudig gerechtje een stuk spannender.
> Naar het recept voor slapakketjes met vis en citroenboter
Donderdag
Move over, kipburger, wij maken hem vanavond met kalkoen en een lekkere komkommerrelish.
> Naar het recept voor kalkoenburger met komkommerrelish
Vrijdag
Helaas is de witte variant alweer uit de schappen, maar met groene asperges kunnen we nog steeds aan de slag! Dit makkelijke recept is perfect voor de vrijdag.
> Naar het recept voor gegratineerde groene asperges
Zaterdag
Saturdays are for steak! Probeer deze Koreaanse versie met ingelegde komkommersalade eens.
> Naar het recept voor Koreaanse steak met ingelegde komkommersalade
Zondag
Tabouleh kan altijd! Probeer deze versie van Chef Mounir Toub en ga daarna lekker variëren met smaken die je het lekkerst vindt!
> Naar het recept voor tabouleh
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: