Maandag

Stampen maar! Jackfruit leent zich met zijn draadjesvleesachtige structuur mooi als vleesvervanger in een vegetarische hachee.

> Naar het recept voor hutspot met geroosterde peen en hachee van jackfruit

Hutspot met geroosterde peen en hachee van jackfruit

Dinsdag

Hopelijk heb je vanavond geen date op de planning staan, want voor het bijpassende brood heb je flink wat knoflook nodig. Zo wel, zeg hem af. Dit wil je niet missen.

> Naar het recept voor vissoep met knoflookbrood

Woensdag

Kip, wijn en peper: do we need to say more? Met dit lekkere spicy gerecht vier je dat je alweer op de helft van je werkweek bent.

> Naar het recept voor pollo potentina (pittige kip)

Donderdag

Risotto time! Proef de smaken van het najaar in dit fantastische gerecht.

> Naar het recept voor pompoenrisotto met paddenstoelen

Vrijdag

#Veganfriday! We hebben het heus wel geprobeerd, maar het was een onmogelijke taak om iemand te vinden die dit niet lekker vindt. De romige saus, de boerenkool, de knoflook-broodtopping… Iedereen zal te porren zijn voor een tweede – of derde – portie van deze aan perfectie grenzende romige ovenschotel.

> Naar het recept voor ovenschotel met boerenkool & prei

Ovenschotel met boerenkool & prei

Zaterdag

Vier het weekend met deze gezondere versie van fish & chips. De doperwtjes maken deze maaltijd af!

> Naar het recept voor kabeljauw in bierbeslag met friet en doperwten

Kabeljauw in bierbeslag

Zondag

Zin om uit te pakken of ben je al lekker aan het proefkoken voor kerst? Met het maken van deze rendang ben je even zoet, maar daar krijg je dan ook heel veel voor terug.

> Naar het recept voor rendang van kalfsschenkel

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Rendang van kalfsschenkel