Maandag

De eerste spruitjes die Yvonne als kind at waren gekookt. Geen sausje, niet op smaak gebracht. Tja, en dan zijn ze bitter. Weinig kinderen
die dat lekker vinden! Inmiddels weet ze dat spruitjes wél lekker kunnen zijn. Probeer deze focaccia maar eens.

> Naar het recept voor focaccia met spruitjes, gorgonzola en gekaramelliseerde rode ui

Focaccia met spruitjes

Dinsdag

Dit kunnen we iedere dag wel eten! De cajunkruiden zijn de absolute smaakmakers van dit gerecht.

> Naar het recept voor geroosterde zalm met zoeteaardappelpartjes

Geroosterde zalm met zoeteaardappelpartjes

Woensdag

Donna Hay ging voor haar nieuwe kookboek Everyday Fresh onder andere aan de slag met boerenkool. Wij zijn fan van deze overheerlijke gnocchi!

> Naar het recept voor boerenkoolgnocchi met balsamicotomaatjes

boerenkoolgnocchi donna hay

Donderdag

Deze currysoep is perfect voor winterse dagen. Hier warm je echt van op en het is een lekkere lichte maaltijd voor de feestdagen losbarsten.

> Naar het recept voor Tikka Masala-bloemkoolsoep

Tikka Masala-bloemkoolsoep

Vrijdag & zaterdag: kerst!

Vandaag is de keuze natuurlijk helemaal aan jou. Ga je voor een vegetarisch kerstmenu, een Italiaans kerstmenu, kerstkip, of toch gourmetten? De keuze is reuze! Kies snel een van onze lekkere kerst recepten uit.

> Naar de kerst recepten

Zondag

Heb je nog wat gebraden kip over van je kerstdiner? Zonde om weg te gooien! Maak er in plaats daarvan deze heerlijke cannelloni mee.

> Naar het recept voor cannelloni met gebraden kip en salie

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Cannelloni met gebraden kip