Maandag
Ken je savooiekool al? Deze supergezonde groente komt oorspronkelijk uit het Middellandse zeegebied en valt direct op door zijn bloemachtige vorm. Wij gebruikten hem in dit heerlijke gerecht met shiitakes, sinaasappel, knoflook en komijn.
> Naar het recept voor savooiekool en shiitakes met sinaasappel, knoflook en komijn
Dinsdag
De sesamzalm krijgt een authentiek Aziatisch tintje door mirin, de zoete rijstwijn. Heb je die niet in huis? Dan kun je hem eventueel vervangen door droge sherry.
> Naar het recept voor sesamzalm met srirachasaus
Woensdag
Bloemkool met een dikke laag kaassaus en een krokant korstje: do we need to say more?
> Naar het recept voor bloemkoolgratin met manchego en amandelen
Donderdag
Makkelijk maar oh zo lekker: kip met venkel en sinaasappel. Dit gerecht zal binnen no time tot je vaste repertoire behoren.
> Naar het recept voor kip met venkel en sinaasappel
Vrijdag
Het perfecte vrijdaggerecht: een gezondere versie van de welbekende Engelse fish&chips.
> Naar het recept voor kabeljauw in bierbeslag met friet en doperwten
Zaterdag
Zin in Chinese afhaal, maar niet om de deur uit te gaan? Met dit recept haal je de smaken van jouw favoriete restaurant in huis.
> Naar het recept voor chow mein noedels
Zondag
In deze heerlijke winterse stoofpot zijn de groenten de hoofdrolspelers. Het stuk vlees zorgt voor een diepe, rijke smaak.
> Naar het recept voor winterse stoofpot
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: