Maandag

Lekker als snack, maar wij maken van deze tofu-beignets in nori-beslag gewoon een diner. Even serveren met wat rijst en extra wakamesalade & klaar ben je!

> Naar het recept voor tofu-beignets in nori-beslag met wakame

Tofu-beignets in nori-beslag met wakame

Dinsdag

Simpel, vol kleur & super smaakvol! Met dit gerecht reken je definitief af met je winterdip.

> Naar het recept voor zalm met pistachenoten, limoen en groene salsa

Zalm met pistachenoten, limoen en groene salsa

Woensdag

Verwarmend, vol geurige specerijen en goedgevuld met voedzame ingrediënten: dit is de ultieme maaltijdsoep.

> Naar het recept voor linzen-harissasoep

Linzen-harissasoep

Donderdag

Dit gerecht, dat ook bekendstaat als ‘gebakken saus-noedels’, wordt veel verkocht en gegeten in de voedselhallen – en op de markten van Beijing. Net zoals spaghetti bolognese, is het eigenlijk een vleesragù die geserveerd wordt op stevige noedels. Zin in meer gerechten zoals deze? Check dan snel onze heerlijke abonnementsactie, want je krijgt nu het boekDumplings & Noedels cadeau bij 12x Foodies!

> Naar het recept voor zha jiang mian

Zha jiang mian

Vrijdag

Een heerlijk vegetarisch stoofgerecht met bite. Heb je veel trek? Voeg dan beetgaar gekookte spaghetti toe en verwarm deze kort mee in de saus.

> Naar het recept voor vegaballetjes met zoete aardappels en mierikswortelroom

Vegaballetjes met zoete aardappels en mierikswortelroom

Zaterdag

Comfort food the culy way! Hoe langer je stooft, des te lekkerder wordt het zuurvlees. Wij maken daarom altijd wat meer zuurvlees, de dag erna smaakt het namelijk nog beter.

> Naar het recept voor zuurvlees met friet

zuurvlees met friet

Zondag

Zwaardvis is een van de weinige vissoorten die vleesachtig genoeg is om zonder vel onbevreesd in een koekenpan te bakken. Lekker met krokante kappertjes, maar kappertjes niet je ding zijn, kun je ze ook vervangen door 2 eetlepels gekneusde olijven of een paar schijfjes citroen.

> Naar het recept voor zwaardvis met krokante kappertjes

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: