Maandag
Deze romige venkelsoep is te lekker om te bewaren tot het buiten koud is. Gelukkig doen jullie dan ook niet en worden we op Instagram nog steeds overladen met foto’s van jullie versie van deze favoriet. Zelf proberen? Maak dit gerecht dan snel!
> Naar het recept voor romige venkelsoep met zongedroogde tomaat en pesto
Dinsdag
Op zo’n mooie lentedag als deze gaan we voor kleur op ons bord! Zo krijg je het voorjaar wel in je bol.
> Naar het recept voor bieten-citrussalade met geitenkaas
Woensdag
Eenmaal, andermaal. Jij koopt de marktkoopman leeg van zijn zalm en asperges. Tip: deze traybake is ook heel lekker met forel.
> Naar het recept voor traybake met zalm en mosterd-dillesaus
Donderdag
Voor deze tarte tatin gebruik ik maar weinig karamel en ongezoet deeg. De zoete tonen zijn heel lekker bij courgette en de geitenkaas, maar het moet geen gebakje worden.
> Naar het recept voor tarte tatin met courgette
Vrijdag
Je goede vrijdag wordt nóg beter met een flink bord spareribs. Deze heerlijke variant met pindakaramel kun je eventueel al een dag van tevoren bereiden en in de koelkast bewaren.
> Naar het recept voor spareribs met pindakaramel
Zaterdag
Mina: “Voor mij is een perfecte poké bowl niet alleen mooi kleurrijk, maar ook rijk aan smaken en structuren. Deze poké bowl is helemaal vegan, makkelijk te maken en zit bomvol smaak. Het brengt Azië naar je toe.”
> Naar het recept voor vegan poké bowl met tofu
Zondag
Het is Pasen! We pakken dit jaar uit met een overheerlijke, hartige spinazietaart. Met de bereiding ben je slechts 25 minuten bezig en daarna doet de oven de rest. Kun jij in de tussentijd extra genieten van de quality time met je dierbaren.
> Naar het recept voor hartige spinazietaart met ricotta en zalm
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: