Maandag
Wat we op deze #meatlessmonday maken voor Pasen? Eekhoorntjesbroodlasagne! Gooi na het weken nooit het weekwater weg, want dat zit bomvol smaak.
> Naar het recept voor eekhoorntjesbroodlasagne
Dinsdag
Rozenharissa is chilipasta met rozenblaadjes met een pittig zoete en rokerige smaak. Probeer hem maar eens in dit heerlijke gerecht!
> Naar het recept voor kip met rozenharissa en couscoussalade
Woensdag
Krijg je al trek? Deze gnocchi-ovenschotel met tomaat, spinazie en mascarpone maak je snel en makkelijk op die dagen dat je nog zoveel andere dingen te doen hebt.
> Naar het recept voor gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone
Donderdag
Met halskarbonade maken we dit heerlijke zoetzure varkensvlees. Dit recept maak je steeds opnieuw!
> Naar het recept voor zoetzuur varkensvlees
Vrijdag
Onweerstaanbaar: dit recept voor schelvis met een knapperige chorizokorst. Serveer hem met een groene salade en knapperig brood.
> Naar het recept voor schelvis met asperges en paprika
Zaterdag
Deze godfather van de loaded fries moet je echt eens proberen. Maak de chili een dag van tevoren, dan smaakt hij nóg lekkerder!
> Naar het recept voor chili cheese fries
Zondag
Veel sneller dan dit wordt het niet. Ook niet veel lekkerder. Deze taco’s gevuld met garnalen en bonen zitten bomvol smaak en staan in een handomdraai op tafel!
> Naar het recept voor snelle garnalentaco’s
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: