Maandag

Wat we op deze #meatlessmonday maken voor Pasen? Eekhoorntjesbroodlasagne! Gooi na het weken nooit het weekwater weg, want dat zit bomvol smaak.

> Naar het recept voor eekhoorntjesbroodlasagne

Eekhoorntjesbroodlasagne

Dinsdag

Rozenharissa is chilipasta met rozenblaadjes met een pittig zoete en rokerige smaak. Probeer hem maar eens in dit heerlijke gerecht!

> Naar het recept voor kip met rozenharissa en couscoussalade

Kip met rozenharissa en couscoussalade

Woensdag

Krijg je al trek? Deze gnocchi-ovenschotel met tomaat, spinazie en mascarpone maak je snel en makkelijk op die dagen dat je nog zoveel andere dingen te doen hebt.

> Naar het recept voor gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone

Gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone

Donderdag

Met halskarbonade maken we dit heerlijke zoetzure varkensvlees. Dit recept maak je steeds opnieuw!

> Naar het recept voor zoetzuur varkensvlees

Vrijdag

Onweerstaanbaar: dit recept voor schelvis met een knapperige chorizokorst. Serveer hem met een groene salade en knapperig brood.

> Naar het recept voor schelvis met asperges en paprika

Schelvis met knapperige chorizokorst, asperges en paprika

Zaterdag

Deze godfather van de loaded fries moet je echt eens proberen. Maak de chili een dag van tevoren, dan smaakt hij nóg lekkerder!

> Naar het recept voor chili cheese fries

Chili cheese fries

Zondag

Veel sneller dan dit wordt het niet. Ook niet veel lekkerder. Deze taco’s gevuld met garnalen en bonen zitten bomvol smaak en staan in een handomdraai op tafel!

> Naar het recept voor snelle garnalentaco’s

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Snelle garnalentaco’s