Maandag

Elke week starten we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Dit weekmenu trappen we af met een pitige bulgur. De nootachtige smaak van bulgur gaat in dit recept mooi samen met het zoete van de wortel. Ben je hier geen fan van? Bulgur kan je evt. vervangen met quinoa of couscous.

> naar het recept: pittige bulgur met wortel en munt

pittige bulgur

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Dinsdag

De smaakmaker van deze stoof is ‘nduja. Hierin zit Calabrese peper die de worst zo lekker pittig maakt. Dat gaat heerlijk samen met de makreel.

> naar het recept: makreel met ‘nduja-kikkererwtenstoof

Makreel met ‘nduja-kikkererwtenstoof

Woensdag

Je hoeft echt niet een retourtje Griekenland te boeken om de smaken van de archipel te proeven. De lekkerste kebabspiesen maak jij gewoon thuis. Probeer dit recept maar!

> naar het recept: kip-feta-kebabspiesen met tzatziki

Kip-feta-kebabspiesen met tzatziki

Donderdag

Is tuna melt jouw favoriete sandwich? Dan is deze pastaschotel met tonijn en cheddar echt iets voor jou. Tover de welbekende tuna melt om in een heerlijke pastaschotel. Succes gegarandeerd!

> naar het recept: tuna melt pastaschotel

Tuna melt pastaschotel

Vrijdag

Traditiegetrouw vieren we de vrijdag in het weekmenu met een pizza friday. Deze gezondere pizza maak je van volkorenmeel en beleg je met lekker veel groenten.

> naar het recept: pizza caponata

Pizza caponata

Zaterdag

Botermals, sappig vlees, nog een beetje rosé vanbinnen en lekker gekaramelliseerd aan de buitenkant. Begint het water jou in de mond te lopen? Dan is dit het gerecht voor jou!

> naar het recept: steak met soja-gemberboter

Steak met soja-gemberboter

Zondag

Wel eens gekookt met kervel of gebakken met dragon? Dit is het moment! Pluk je verse kruiden voor dit heerlijke recept en zet een zomerse salade op tafel.

> naar het recept: gegrilde watermeloen met munt en gefrituurde kappertjes

watermeloen

Meer inspiratie voor elke dag: