Advertentie
Op zoek naar heerlijke maaltijden voor het avondeten? Chef Willem helpt je op weg. Iedere week pluist hij al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen, in de vorm van een weekmenu. Zo hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten. Geef nu elke dag van de week antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’ met ons handige weekmenu!
Wat eten we vandaag?
De vraag die elke dag in elk huishouden in Nederland gesteld wordt: wat eten we vandaag? Gelukkig staan wij voor je klaar met inspiratie voor het avondeten. Wij verzamelden de lekkerste recepten in een handig overzicht voor je, bekijk snel het hele weekmenu!
We hebben voor elke dag van de week wat lekkers voor je klaarstaan, van snelle recepten voor de doordeweekse dagen met misschien iets minder tijd tot echte uitpakkers voor in het weekend.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Weekmenu
Maandag 11 maart tot en met zondag 17 maart:
Maandag
Gestoomde zalmblokjes met gember, bosui en jasmijnrijst
Zalm is heel geschikt om te stomen. Met gember, bosui, limoen en sojasaus als smaakmakers geef je er een Aziatisch tintje aan.
Naar het receptDinsdag
Sticky aubergine & fried rice met gember en pinda’s
Dit vegetarische recept is ideaal om koude rijst van de dag ervoor op te maken. De fried rice doet het goed in combinatie met de sticky aubergine, gember en pinda’s.
Naar het receptWoensdag
Gnocchi met mosterd, worst en spruitjes
Spruitjes zijn nog maar kort in het seizoen. Dus zet ze snel op tafel, nu het nog kan! In combinatie met gnocchi en worst smaken ze heerlijk.
Naar het receptDonderdag
Broodje kip caprese
Drukke donderdag achter de rug? Maak het jezelf dan gemakkelijk met dit belegde broodje. Lekker met een frisse salade of soep erbij.
Naar het receptVrijdag
Kipgoulash
Een lekkere stoofgerecht valt altijd in de smaak. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kipgoulash? Ideaal voor als er eters komen…
Naar het receptZaterdag
Lamsballetjes met ricotta en snelle muntshatta
Shatta is een pittige Midden-Oosterse saus die wordt gemaakt van rode of groene chilipepers. Wij maken hem net wat anders, met ingelegde jalapeños, munt en sinaasappel.
Naar het receptZondag
Indiase maissoep met spinazie
Deze kruidige Indiase maissoep met spinazie heeft vrijwel ieder Indiaas restaurant op de menukaart staan, maar met ons recept maak je deze klassieker in je eigen keuken.
Naar het receptWeekmenu
Wil je nog even terugzoeken welk lekker recept je vorige week hebt klaargemaakt? Hieronder vind je het weekmenu van maandag 11 maart tot en met zondag 17 maart. Vergeet vooral niet om de recepten die je het allerlekkerst vond te beoordelen of te bewaren in je receptenlijst, voordat dit weekmenu weer wordt vervangen.
Willem van Santen
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.