Chef’s Table Pizza
De culinaire hitserie Chef’s Table is terug van weggeweest, en ditmaal geheel in het teken van pizza. Ontdek de beste pizza’s wereldwijd bereid door hardwerkende, gerenommeerde chef-koks die elke pizza met passie en creativiteit bakken. Van Portland tot Phoenix en van Italië tot aan Japan, in deze serie volg je de beste pizzachefs ter wereld. Stuk voor stuk hebben de chefs een passie voor pizza. In Chef’s Table Pizza volgen we ze in de zoektocht naar dé perfecte pizzapunt.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Zes afleveringen vol pizza
De nieuwe serie bestaat uit zes afleveringen die dus vanaf woensdag 7 september te zien zijn op Netflix. Zoals je gewend bent van Chef’s Table komt er elke aflevering een andere chef aan bod. De eerste aflevering start met chef Chris Bianco uit Phoenix. Zelf kunnen we niet wachten op de aflevering met Gabriele Ponci uit Rome. Hij wordt ook wel de Michelangelo van de pizza’s genoemd, elke pizza die hij maakt is een waar kunstwerk. Proeven? Zijn pizza’s vind je bij Pizzarium en de Mercato Centrale in Rome.
Andere chefs die dit seizoen voorbij komen in zijn Ann Kim uit Minneapolis, Franco Pepe uit Caiazzo, Yoshihiro Imai uit Kyoto en Sarah Minnick uit Portland.
Bekijk de eerste beelden
Nieuwsgierig geworden? Bekijk nu alvast de trailer met de eerste beelden van Chef’s Table Pizza. Kleine waarschuwing; na het kijken van de trailer heb je gegarandeerd trek!
Chef’s Table Pizza is vanaf woensdag 7 september te zien op Netflix.
Onze favoriete recepten voor pizza:
Pizza quattro formaggi
Kaas is baas, meer hoeven we toch niet te zeggen? Om je vingers bij af te likken, zo lekker is deze pizza.
> naar het recept: pizza quattro formaggi
Pizza napoletana
Rond Rome en buiten Italië is deze pizza met ansjovis bekend als napoletana, in de rest van Italië heet hij pizza romana.
> naar het recept: pizza napoletana
Zoete-aardappelpizza met parmaham, rucola en fruitige olijfolie
Een pizza met zoete aardappel? Jazeker, bij deze pizza met ricotta, mozzarella en parmaham komt dat helemaal goed.
> naar het recept: zoete-aardappelpizza met parmaham, rucola en fruitige olijfolie