Advertentie
Chef’s Table Pizza
De culinaire hitserie Chef’s Table is terug van weggeweest, en ditmaal geheel in het teken van pizza. Ontdek de beste pizza’s wereldwijd bereid door hardwerkende, gerenommeerde chef-koks die elke pizza met passie en creativiteit bakken. Van Portland tot Phoenix en van Italië tot aan Japan, in deze serie volg je de beste pizzachefs ter wereld. Stuk voor stuk hebben de chefs een passie voor pizza. In Chef’s Table Pizza volgen we ze in de zoektocht naar dé perfecte pizzapunt.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Zes afleveringen vol pizza
De nieuwe serie bestaat uit zes afleveringen die dus vanaf woensdag 7 september 2022 te zien zijn op Netflix. Zoals je gewend bent van Chef’s Table komt er elke aflevering een andere chef aan bod. De eerste aflevering start met chef Chris Bianco uit Phoenix. Zelf kunnen we niet wachten op de aflevering met Gabriele Ponci uit Rome. Hij wordt ook wel de Michelangelo van de pizza’s genoemd, elke pizza die hij maakt is een waar kunstwerk. Proeven? Zijn pizza’s vind je bij Pizzarium en de Mercato Centrale in Rome.
Andere chefs die dit seizoen voorbij komen in zijn Ann Kim uit Minneapolis, Franco Pepe uit Caiazzo, Yoshihiro Imai uit Kyoto en Sarah Minnick uit Portland.
Bekijk de eerste beelden
Nieuwsgierig geworden? Bekijk nu alvast de trailer met de eerste beelden van Chef’s Table Pizza. Kleine waarschuwing; na het kijken van de trailer heb je gegarandeerd trek!
Chef’s Table Pizza is vanaf woensdag 7 september te zien op Netflix.
Onze favoriete recepten voor pizza:
Trek gekregen? Dat snappen we helemaal. Duik snel de keuken in met één van deze heerlijke recepten voor pizza.
Pizza quattro formaggi
Kaas is baas, meer hoeven we toch niet te zeggen? Om je vingers bij af te likken, zo lekker is deze pizza.
> naar het recept: pizza quattro formaggi
Pizza napoletana
Rond Rome en buiten Italië is deze pizza met ansjovis bekend als napoletana, in de rest van Italië heet hij pizza romana.
> naar het recept: pizza napoletana
Zoete-aardappelpizza met parmaham, rucola en fruitige olijfolie
Een pizza met zoete aardappel? Jazeker, bij deze pizza met ricotta, mozzarella en parmaham komt dat helemaal goed.
> naar het recept: zoete-aardappelpizza met parmaham, rucola en fruitige olijfolie
Lees ook:
Hotspots in Rome: de beste pizzeria’s, restaurants & ijssalons
Wat eet je op een pizza? Meer dan 100 toppings
Zelf pizza maken: hét recept dat je niet mag missen
Onze tips
WIN Foodies kerstcadeautjes: een cadeaubon voor een diner bij Zoldering van Sherry Wijnen
Herman den Blijker onthult zijn culinaire reis naar een topcarrière
Foodies test Freasy: wat vinden wij van diepvriesmaaltijden?
Vers van de pers: pasta van Toscanini bij je thuis en meer!
Dubai chocolade: wat is het en waarom is het zo’n trend?
Vers van de pers: gezonde snackmuur op school, KULT Kefir en meer!
Sneak peek: dit kun je verwachten in Het Grote Kerstnummer van Foodies
Pepernoten met gekke smaken getest: alleen deze nieuwe variant is écht lekker
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.