Advertentie
Halloween menu
Dit is het weekend om griezelig te genieten want het is het weekend van Halloween. De dag waarop kinderen ’s avonds verkleed langs de deuren gaan in de hoop mensen te laten schrikken en uiteraard iets lekkers te ontvangen. Maar als volwassene kun je er natuurlijk net zo goed een feestje van maken. Bijvoorbeeld door dit Halloween menu te maken!
Iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Voorgerecht
Een leuk voorgerecht om te maken zijn deze griezelige pasteitjes. Ze zijn makkelijk in te vriezen dus je kunt ze ook heel goed van tevoren maken en op de avond van je etentje afbakken. Ze hebben een heerlijke vulling van feta en pompoen en ook nog eens de vorm van een Halloweenpompoentje.
> naar het recept: mini-pompoen-fetapasteitjes
Hoofdgerecht
In een halfuurtje zet jij deze enge-en-toch-lieve monsterburgertjes op tafel. Naast een lekker recept is dit ook een leuk knutselprojectje, dus vraag je eters vooral om mee te helpen met versieren. Zo maak je er samen een feestje van!
> naar het recept: mini-monsterburgers
Nagerecht
Eigenlijk zijn deze meringuespookjes eerder lief dan griezelig, maar dat weerhoudt ons er zeker niet van deze cheesecake als nagerecht bij het Halloween menu te serveren.
> naar het recept: Halloweencheesecake met marshmallows
Lees ook:
4x Halloween recepten voor kinderen
Heerlijke hapjes voor halloween
Hoe schil je een pompoen? Dit is de makkelijkste manier
Onze tips
Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten
Deze 9 recepten met rabarber wil je maken
15x de lekkerste mozzarella recepten
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
11x recepten voor Koningsdag
5x het lekkerste asperge recept
The battle of the chefs: wie kan het beste asperges bereiden?
15x toetjes in een glaasje
Lotus van Overveldt
Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.