Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Halloween menu: griezelig genieten

Halloween menu: griezelig genieten

Advertentie

Het is weekend! Tijd om de keuken in te duiken en wat lekkers op tafel te zetten. Maar wat ga je maken? Of je nu voor jezelf gaat koken of gasten krijgt, met dit menu voor Halloween maak je gegarandeerd indruk.

Halloween menu

Dit is het weekend om griezelig te genieten want het is het weekend van Halloween. De dag waarop kinderen ’s avonds verkleed langs de deuren gaan in de hoop mensen te laten schrikken en uiteraard iets lekkers te ontvangen. Maar als volwassene kun je er natuurlijk net zo goed een feestje van maken. Bijvoorbeeld door dit Halloween menu te maken!

Iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Voorgerecht

Een leuk voorgerecht om te maken zijn deze griezelige pasteitjes. Ze zijn makkelijk in te vriezen dus je kunt ze ook heel goed van tevoren maken en op de avond van je etentje afbakken. Ze hebben een heerlijke vulling van feta en pompoen en ook nog eens de vorm van een Halloweenpompoentje.

> naar het recept: mini-pompoen-fetapasteitjes

Halloween hapjes

Hoofdgerecht

In een halfuurtje zet jij deze enge-en-toch-lieve monsterburgertjes op tafel. Naast een lekker recept is dit ook een leuk knutselprojectje, dus vraag je eters vooral om mee te helpen met versieren. Zo maak je er samen een feestje van!

> naar het recept: mini-monsterburgers

halloween voor kinderen burgers

Nagerecht

Eigenlijk zijn deze meringuespookjes eerder lief dan griezelig, maar dat weerhoudt ons er zeker niet van deze cheesecake als nagerecht bij het Halloween menu te serveren.

> naar het recept: Halloweencheesecake met marshmallows

Halloweencheesecake met marshmallows

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Lotus van Overveldt

Eindredacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!