Mini-monsterburgers
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200⁰C / hetelucht: 180⁰C). Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en besprenkel met een beetje olie. Leg de gehaktballen op de bakplaat met ruimte ertussen en druk ze met je handpalm tot platte burgers. Draai de burgers om en wrijf ze in met de olie. Bak ca. 15 minuten in de oven.
Leg op de onderste helft van elk broodje een blaadje romainesla. Halveer de cheddarplakken in de lengte in een zigzagpatroon om ‘tanden’ te maken en snijd nogmaals in de lengte door zodat je 8 reepjes hebt. Snijd de komkommer diagonaal in dunne plakjes om tongen te maken. Steek in elke cornichon in de lengte een cocktailprikker om horentjes te maken en steek in elke olijf voor de helft een cocktailprikker om ogen op steeltjes te maken.
Leg een burger op de onderste broodhelften, gevolgd door een komkommertong, kaastanden een beetje ketchup. Leg de bovenste broodhelften erbovenop en steek de olijfogen en de cornichonhorens erin.