Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Griezelige recepten voor Halloween

Griezelige recepten voor Halloween

Advertentie

Het is bijna zo ver: Halloween, de griezeligste dag van het jaar, waarop kinderen 's avonds verkleed langs de deuren gaan in de hoop mensen te laten schrikken en uiteraard iets lekkers te ontvangen. Maar als volwassene kun je er natuurlijk net zo goed een feestje van maken. Maak deze spookachtig lekkere hapjes, nodig je vrienden uit en griezel tot de zon opkomt!

Halloween recepten

Happy Halloween! Wij delen vier heerlijke recepten om er zo samen een feestje van te maken. Van pizzabrood tot donuts; met welk van deze Halloween recepten jaag jij je vrienden de stuipen op het lijf? Kiezen hoeft niet… Het leukste is om al deze hapjes voor Halloween te maken!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Mini-pompoen-fetapasteitjes

Deze pasteitjes zijn makkelijk in te vriezen, eet je zo uit de hand, hebben een heerlijke vulling van feta en pompoen en hebben ook nog eens de vorm van een Halloweenpompoentje.

> naar het recept: mini-pompoen-fetapasteitjes

Halloween hapjes

Hapjes voor Halloween: donuts

Bang voor spinnen? Na het eten van deze donuts niet meer, zó lekker zijn ze. Het glazuur bevat lekker veel chocolade, maar probeer wat te bewaren om de donuts mee te versieren.

> naar het recept: halloweendonuts

halloween donuts

Halloween taart

Eigenlijk zijn deze meringuespookjes eerder lief dan griezelig, maar dat weerhoudt ons er zeker niet van deze cheesecake voor Halloween te maken.

> naar het recept: halloweencheesecake met marshmallows

Halloweencheesecake met marshmallows

Slangenpizzabrood

Van dit pizzabrood in de vorm van een griezelige slang kun je stukjes trekken. Daarna dip je ze in de smaakvolle tomatensaus. Om je vingers bij af te likken!

> naar het recept: slangenpizzabrood

hapjes voor halloween

Lees meer over Halloween hapjes: 4x Halloweenrecepten voor kinderen

Onze tips

Profielfoto van

Lotus van Overveldt

Eindredacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!