Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Hebben voor Halloween: deze servies-set is razend populair

Hebben voor Halloween: deze servies-set is razend populair

Advertentie

Met Halloween voor de deur is het tijd om de juiste sfeer in huis te halen. Want al die griezelige traktaties vragen om op een mooi servies geserveerd te worden. Niet voor niets is deze toffe servies-set voor Halloween razend populair. Die wil je hebben!

De meest griezelige feestdag van het jaar nadert en wat is er nou leuker dan het vieren met speciale hapjes voor Halloween? Zeker wanneer je ze serveert op een speciale servies-set voor Halloween. Voor nog geen 40 euro heb je er een leven lang plezier van!

Iedere week de beste tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Servies-set voor Halloween

De servies-set voor Halloween is 12-delig en bestaat uit ontbijtborden, dinerborden en schattige schaaltjes.  Zo is deze set perfect om je tafel te dekken voor een spookachtig feestmaal voor 4 personen.

Je feestje is dan gelijk in thema want de borden en kommen hebben de vorm van een pompoen. Daarbij zijn ze tof geïllustreerd en om van te griezelen. Bang hoef je niet te zijn, want de diepe oranje kleur van de pompoenen zorgt voor een warme, herfstachtige sfeer.

Je begrijpt dat we op de redactie deze servies-set voor Halloween allemaal willen hebben. De set is gemaakt met aandacht voor detail, van de nerven op de pompoen, tot de sierlijke krullen rondom de randen van de borden en kommen.

Kwalitatief zitten ze ook goed in elkaar; de borden en kommen zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en voorzien van een stevige glazuurlaag met verf zonder lood. Ook zijn deze borden verpakt in een extra stevige verpakking waardoor je ze de rest van het jaar gemakkelijk kunt opbergen. Wat houdt je nog tegen? Inslaan!

Uit het boek

Servies-set Halloween

€ 39,95
servies-set

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!